The King and I

The King and I

på London Palladium

Pris från 840 kr

Ryktet säger att musikalen The King and I blir den hetaste teaterupplevelsen i London under 2018! Den prisbelönta och välrenommerade Broadway-produktionen av Rodgers och Hammersteins The King and I sätts upp på Londons ikoniska Palladium Theatre under våren 2018.

Höjdpunkter:
- Upplev The King and I i London
- Njut av den fantastiska musiken
- Välj dina egna platser i salongen

Den största musikalen från teaterens guldålder
Musikalen utspelar sig i 1860-tales Bangkok och berättar historien om det okonventionella och stormiga förhållandet som utvecklas mellan kungen av Siam och Anna, en brittisk lärarinna som den modernistiska kungen, i en imperialistisk värld, tar med till Siam för att undervisa sina många fruar och barn.

Njut av en överlägsen musikbank fylld av värdefulla sånger som; Whistle a Happy Tune, Getting to Know You, och Shall We Dance, samt en ensemble på över 50 artister i världsklass. The King and I är ett levande arv av den härligt överdådiga romantiska musikteatern. 

Passa på att se The King and I, det blir en unik upplevelse - begränsad spelperiod fram till 4 augusti 2018. 

Regissör är Bartlett Sher (Oslo) och det kreativa teamet består av Catherine Zuber (Tony Award för bästa kostym), scenograf Michale Yeargan, ljusdesigner Donald Holder, ljuddesigner Scott Lehrer samt koreograf Christopher Gattelli (baserat på den ursprungliga koreografin av Jerome Robbins. Medverkar gör musikalstjärnorna från Broadway-originalet; Tony Award-belönade Kelli O'Hara och Tony- och Oscarnominerade Ken Watanabe*. 

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett/voucher till din e-postadress. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information:
- * Med reservation för ändringar. Producenterna av föreställningen kan inte garantera en viss skådelpelares medverkan. Rollistan kan ändras och påverkas av avtal, ledighet, sjukdom eller andra händelser bortom producenternas kontroll.

The King and I RecensionerThe King and I Recensioner

"I doubt I’ll ever see a better production in my lifetime"
The Wall Street Journal


 

Boka biljetter

Antal
Datum
Platsinformation

London Palladium
8 Argyll Street
London
W1F 7TF

Föreställningsinfo

Bokas från
2018-09-19

Bokas till
2018-09-29

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Oxford Circus Station, utgång Argyll Street (Victoria, Jubilee eller Central Line). 2 minuters promenad till teatern.

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen