Biljetter till: Mamma Mia! The Party
Från 2 034 kr

Mamma Mia! The Party

Spara
Ta bort sparad
5.0 (7)

Föreställ dig att du är på en tillställning så exotiskt att det känns som en semester! ...Du befinner dig på en grekisk taverna, musiken och cikadorna spelar ikapp, dofterna från det grekiska köket och jasminblommorna förför dig och tusen stjärnor och ljus gnistrar i natten... Detta är bara en liten del av upplevelsen på Mamma Mia! The Party. Gör dig redo att delta i festen i London på The O2 Arena!

Höjdpunkter

- Njut av en smakrik grekisk trerätters-middag
- Se en föreställning som innehåller både musik & skådespel
- Dansa till ABBA:s fantastiska musik
- Fest med nya & gamla bekanta

Vad kan jag förvänta mig?

Om du någonsin undrat hur det skulle vara att vara en del av Mamma Mia's underbara värld, så har du här din chans! Du har säkerligen redan sett musikalen och filmerna. Nu har du möjlighet att vara en del av själva upplevelsen. Häng med till Mamma Mia! The Party och spendera en magisk sommarkväll med din familj, dina vänner eller någon extra speciell person i ditt liv.

På Mamma Mia! The Party tillbringar du kvällen på en romantisk grekisk ö-taverna. Här möter du ägaren Nikos med familj, vars berättelse förgyller kvällen med sång, dans och firande av kärleken. Alla dina favorit-ABBA-låtar framförs av skådespelare och musiker runt omkring dig. Du kan se fram emot att uppleva den grekiska ö-atmosfären och njuta av det läckra medelhavs köket.

Festligheterna varar i cirka fyra timmar och inkluderar en spännande teaterföreställning, en trerätters måltid och möjligheten att dansa till medryckande ABBA-låtar efter showen. Du kan komma till tavernan redan en timme innan föreställningen börjar för att mingla med dina medgäster, ta ett litet glas ouzo och njuta av aptitretarna.

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Det är bara att skriva ut din e-biljett och ta den med till festen.

Biljettkategorier

Sittplatser/seating:
Premium: Bästa platserna
Band A: Utmärkta platser, mitt i händelsernas centrum
Band B: Fina platser, med utsikt över gården

Föreställningen rekommenderas inte för barn under 5 år.

Föreställningar

Vänligen se kalendern för datum och tider.

Vad ingår inte i priset?

Dryck ingår inte utan beställs och betalas separat på tavernan. 

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

The O2

Adress
Peninsula Square Greenwich Peninsula London SE10 0DX Great Britain

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!