Biljetter till: Come From Away
Från 243 kr

Come From Away

Spara
Ta bort sparad
4.9 (17)

Upplev den fantastiska historien om en liten stad som välkomnade världen. Efter utsålda och hyllade föreställningar på Broadway och runt om i USA och i Kanada, spelar nu Come From Away för fulla hus i Londons Phoenix Theatre. 

Höjdpunkter

- Se Come From Away, i London 
- Upplev en rörande & fängslande musikal 
- Välj dina egna platser 

Vad kan jag förvänta mig?

Come From Away 
Denna varmhjärtade och glädjefyllda nya musikal berättar den sanna historien om de 7000 flygpassagerare från hela världen, som blev strandsatta i Kanada efter händelserna den 11 september 2011 och hur människorna i det lilla samhället i Newfoundland välkomnade alla dessa ”människor långtbortifrån” in i sina liv. 

Medan osäkerhet växer till tillit och musik spelas långt in på natten, växer tacksamhet till vänskap och dessa berättelser blir en hyllning till hopp, medkänsla och sammanhållning. 

Musikalen Come From Away har vunnit en Tony Award för "Bästa Regi”. Christophers Ashleys produktion ger publiken en färgstark och annorlunda laguppställning av skådespelare som berikar föreställningen. Manus av Tony- och Grammy nominerade författarna Irene Sankoff och David Hein. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Vid ankomst till teatern måste alla i ditt sällskap som är över 14 år kunna uppvisa sin Covid-19 status på ETT av följande sätt för att få tillträde:
-Fullt vaccinerad** (dos 1 och 2), där den andra dosen ska ha tagits minst 14 dagar innan ditt besök.
-Ett negativt antigentest taget inom 48 timmar före besöket.
-Intyg på naturlig immunitet (positivt PCR-test de senaste 6 månaderna, efter avslutad själv-isolering och upp till 180 dagar efter taget test).

Vägbeskrivning

Phoenix Theatre

Adress
Charing Cross Road London WC2H 0JP

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!