Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Phoenix Theatre

Phoenix Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Come From Away

Come From Away

5.0 (8)
Från kr 228

Upplev den fantastiska historien om en liten stad som välkomnade världen. Efter utsålda och hyllade föreställningar på Broadway och runt om i USA och i Kanada, spelar nu Come From Away för fulla hus i Londons Phoenix Theatre. 

Höjdpunkter

- Se Come From Away, i London 
- Upplev en rörande & fängslande musikal 
- Välj dina egna platser 

Vad kan jag förvänta mig?

Come From Away 
Denna varmhjärtade och glädjefyllda nya musikal berättar den sanna historien om de 7000 flygpassagerare från hela världen, som blev strandsatta i Kanada efter händelserna den 11 september 2011 och hur människorna i det lilla samhället i Newfoundland välkomnade alla dessa ”människor långtbortifrån” in i sina liv. 

Medan osäkerhet växer till tillit och musik spelas långt in på natten, växer tacksamhet till vänskap och dessa berättelser blir en hyllning till hopp, medkänsla och sammanhållning. 

Musikalen Come From Away har vunnit en Tony Award för "Bästa Regi”. Christophers Ashleys produktion ger publiken en färgstark och annorlunda laguppställning av skådespelare som berikar föreställningen. Manus av Tony- och Grammy nominerade författarna Irene Sankoff och David Hein. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Omedelbart efter att beställningen är klar skickas din e-biljett till din e-postadress, det ät bara att skriva ut den och ta med till teatern.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Vägbeskrivning

Phoenix Theatre

Adress
Charing Cross Road London WC2H 0JP

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!