Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Queen's Theatre

Queen's Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Les Miserables

Les Miserables

4.8 (523)
Från kr 382

Cameron Mackintosh legendariska produktion av Boublils och Schönbergs Les Misérables är en succé världen över. Mer än 70 miljoner människor, i 43 länder och på 22 språk runt om i världen, har sett denna föreställning, som fortfarande slår försäljningsrekord. 

Höjdpunkter

- Förboka biljetter till denna världsberömda musikal 
- Välj dina egna platser 
- Upplev en klassiker med legendarisk musik

Vad kan jag förvänta mig?

Vad handlar Les Misérables om? 
Musikalen utspelar sig i 1800-talets Frankrike och är en spännande berättelse om krossade drömmar och obesvarad kärlek, passion, offer och botgörning - ett tidlöst bevis på den mänskliga viljan till överlevnad. Den tidigare dömda fången Jean Valjean jagas av den hänsynslöse polisen Javert efter att ha brutit sin villkorliga frigivning. När Valjean går med på att ta hand om fabriksarbetaren Fantines unga dotter, Cosette, förändras deras liv för alltid. 

Med låtar som ”I Dreamed A Dream, ”Bring Him Home, ”On My Own”, ”One Day More” och ”Do You Hear The People Sing?”. 

Visste du detta om Les Miserables? 
Det har gjorts ljudupptagningar av Les Miserables 31 gånger, inklusive det flerfaldigt platinabelönade albumet från London-uppsättningen och den Grammy Award-belönade Broadway-upptagningen och de kompletta symfonialbumen. Videon från galakonserten vid Royal Albert Halls 10-årsjubileum har sålts i över en miljon exemplar i hela världen, vilket gör den till en av de bäst säljande musikalvideorna i Storbritannien.

Cameron Mackintosh och Royal Shakespeare Companys produktion av Les Miserables är baserad på Victor Hugos roman, och innehåller texter av Herbert Kretzmer och musik av Claude-Michel Schönberg, med originaltext av Alain Boublil och extramaterial av James Fenton. Les Miserables har omarbetats och regisserats av Trevor Nunn och John Caird.

Vilka ingår i teamet bakom Les Miserables? 
Cameron Mackintosh är producent. Claude-Michel Schönberg är medförfattare och kompositör till både Les Miserables och Miss Saigon, allt i samarbete med Alain Boublil.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Viktig information

Hur lång är föreställningen? 
Föreställningens längd ca 3 timmar, inklusive paus. 

Föreställningar

Måndag till lördag kl. 19:30 Onsdag och lördag kl. 14:30

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 50 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Queen's Theatre

Adress
51 Shaftesbury Avenue London W1D 6BA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!