Sök biljetter

Platsinformation

Gillian Lynne Theatre

Gillian Lynne Theatre

Liknande kategorier

Biljetter till: School of Rock

School of Rock

4.3 (6)
Från kr 242
Andrew Lloyd Webbers musikal School of Rock gör succé i London! Musikalen, som baseras på filmen med Jack Black i huvudrollen, är ett riktigt lyckopiller! Se den du också!

Höjdpunkter:
- Njut av musikalen School of Rock
- Välj dina egna platser
- Upplev musik för alla åldrar
- 14 nya låtar av Andrew Lloyd Webber

Rock’n’Roll med School of Rock i London
Denna fantastiska musikal handlar om Dewey Finn, en misslyckad wannabe-rockstjärna som extraknäcker som lärarvikarie på en prestigefylld privatskola för att tjäna lite stålar. Han är helt ointresserad den akademiska läroplanen och beslutar sig för att skapa en egen läroplan för sina elever…

Han förvandlar sin klass med topp-betyg-elever till ett häpnadsväckande rockband. Men kan han leda klassen ända fram till tävlingen Battle of the Bands, utan att elevernas föräldrar och skolans rektor sätter käppar i hjulet? 

Musikalversionen av den populära filmen är producerad av Andrew Lloyd Webber, som har komponerat 14 nya låtar att komplettera alla låtar från filmen. Efter lysande recensioner på Broadway, är du nu inbjuden att ta med din luftgitarr och släppa loss din inre rockgud i Londons West End.

NOMINERAD TILL 3 OLIVIER AWARDS, INKLUSIVE BÄSTA MUSIKAL OCH BÄSTA SKÅDESPELARE I MUSIKAL (TOMMY FLYNN)!

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning online är klar får du din e-biljett via e-post. Du kan antingen skriva ut din e-biljett eller visa upp den i mobilen vid ankomst till teatern.  

Hur lång är musikalen?

Ca 2,5 timmar, inklusive paus.

Vem kan se denna musikal?
School of Rock rekommenderas för besökare i alla åldrar, från 8 år och uppåt. Notera att barn under fyra år inte är tillåtna i teatern.

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Gillian Lynne Theatre

Adress
166 Drury Lane London WC2B 5PW

×