Don Carlo

Don Carlo

på Royal Opera House

Pris från 3684 kr

Se maestro De Billy leda ett internationellt cast i Giuseppe Verdis mästerverk Don Carlo på Royal Opera House i London. Köp biljetter här!

Don Carlos blir förälskad i Elizabeth de Valois, dotter till Henry II av Frankrike, men får reda på att hans far Kung Philip II av Spanien avser att själv gifta sig med henne för att säkra freden mellan länderna. Politik och religion är farligt sammanflätade, och kan Don Carlo ge upp sin kärlek för att rädda maktspelet.

Operan är baserad på Friedrich Schillers pjäs från 1787 och hade urpremiär på Paris Opéra 1867. De följande 20 åren gjorde Verdi omfattande ändringar i operan och denna uppsättning i fem akter, med regi av Nicholas Hytner, följer Verdis slutgiltiga version från 1886. Don Carlo innehåller en mängd livligt beskrivna karaktärer, som kommer till liv i vad som anses vara en del av Verdis mest komplexa musik. Den skrämmande storinkvisitorn som påtvingar sin vilja i dånande mörk musik, medan den revolutionära markisen av Posa sjunger en rörande duett om vänskap och frihet med Don Carlos. I de kvinnliga rollerna Eboli och Elizabeth, möter vi två av Verdis mest sympatiska hjältinnor. Iscensättningen på Royal Opera House ger en mäktig bakgrund och visar den praktfulla renässansen under 1500-talets Frankrike och Spanien.

Hur får jag mina biljetter?
När din onlinebokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Royal Opera House
Bow Street London
WC2E 9DD London

Latecomers will not be admitted

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-05-29

Bokas till
2017-05-29

Föreställningens längd:
4 timmar & 30 min. Två pauser.

Vägbeskrivning


Covent Garden (Piccadilly Line) 5 minuters promenad

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen