Biljetter till: Wicked - London
Från 283 kr

Wicked - London

Spara
Ta bort sparad
4.7 (666)

Musikalen Wicked har vunnit över 100 internationella utmärkelser, inkl. en Grammy, TripAdvisor® Certificate of Excellence Award och tre Tony Awards. 

Höjdpunkter

- Förbokade biljetter till denna populära musikal 
- Upplev en prisbelönt musikal för hela familjen 
- Välj dina egna platser 

Vad kan jag förvänta mig?

Wicked har trollbundit sin publik i alla åldrar över hela världen, och musikalen fortsätter slå kassarekord på Londons Apollo Victoria Theatre, där den har blivit den 10:e längst spelade West End-musikalen någonsin! 

Musikalen Wicked är baserad på den hyllade romanen av Gregory Maguire, som återskapar berättelser och karaktärer från L. Frank Baums "Trollkarlen från Oz". Vi får följa den fängslande historien om en vänskap utöver det vanliga: den populära Glinda och den udda och missförstådda flickan Elphaba, vars öde är att bli den hemska häxan Västan. 

Wicked tar med publiken till en spektakulär fantasivärld fylld av trolldom, häxeri och svartkonst. Hisnande dräkter, en uppfinningsrik och humoristisk berättelse och medryckande låtar gör att Wicked är, och förblir, en oförglömlig och förtrollande upplevelse. 

Vilka ingår i teamet bakom Wicked?
Wicked är baserad på en roman av Gregory Maguire, med musik och text av Grammy- och Oscar belönade Stephen Schwartz och har anpassats för scenen av Winnie Holzman. Produktionen är regisserad av Joe Mantello.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

Hur lång är föreställningen? 
Föreställningens längd 2 timmar och 50 minuter, inklusive paus. 

Är detta något för mig?

Wicked är en musikal för alla åldrar, unga som gamla. Föreställningen rekommenderas från 7 år. Barn under 3 år är inte tillåtna och barn under 16 år måste ha sällskap av en vuxen. 

Föreställningar

Måndag-lördag kl. 19.30. Onsdag & lördag kl. 14.30.

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 45 minuter

Föreställningsinfo

Vid ankomst till teatern måste alla i ditt sällskap som är över 14 år kunna uppvisa sin Covid-19 status på ETT av följande sätt för att få tillträde:
-Fullt vaccinerad** (dos 1 och 2), där den andra dosen ska ha tagits minst 14 dagar innan ditt besök.
-Ett negativt antigentest taget inom 48 timmar före besöket.
-Intyg på naturlig immunitet (positivt PCR-test de senaste 6 månaderna, efter avslutad själv-isolering och upp till 180 dagar efter taget test).

Vägbeskrivning

Apollo Victoria Theatre

Adress
17 Wilton Road London SW1V 1LG

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!