Biljetter till: The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
Från 402 kr

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Spara
Ta bort sparad
4.5 (4)
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time är mordgåtan om mordet på Mrs Shears hund Wellington, baserad på en roman av den bästsäljande författaren Mark Haddon.

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till denna spännande pjäs
- Välj dina egna platser
- Se vinnaren av utmärkelsen Bästa Pjäs 2015  

Vad handlar föreställningen om?

Den femtonårige Christopher står intill fru Shears döda hund. Den har blivit spetsad med en trädgårdsgrep, klockan är sju minuter efter midnatt och Christopher är misstänkt. Christopher antecknar varje fakta och ledtråd i boken han skriver, allt för att lösa mysteriet om vem som mördade Wellington.

Han har en extraordinär hjärna, är exceptionell i matematik men är sämre utrustad för att tolka vardagen och vardagliga ting. Han har aldrig vågat röra sig ensam längre än till slutet av sin väg, han avskyr beröring och han misstror främlingar. Men detektivarbetet, förbjudet av sin far, tar honom på en skrämmande resa som vänder upp och ned på hans värld.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time har vunnit inte mindre än fem Tony Awards 2015: Best Play, Best Director, Best Scenic Design, Best Lightning Design och Best Actor. Pjäsen har också vunnit 7 Olivier Awards 2013, bland annat Best New Play.?

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Föreställningen rekommenderas från 11 år och uppåt.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 45 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom pjäsen?
Pjäsen är baserad på Mark Haddon bästsäljande roman, manus av Olivier Award-vinnande dramatikern Simin Stephens och regisserad av Olivier- och Tony Award-belönade regissören Marianne Elliott.

Vägbeskrivning

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Adress
16 Denman Street London W1D 7DY

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!