Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Novello Theatre

Novello Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7 (1496)
Från kr 228

En av musikalvärldens mest populära föreställningar, Mamma Mia, spelas på Novello Theatre i originalstaden London. ABBA står som bekant för musiken, så värm upp stämbanden och gör dig redo att sjunga med i alla hits! Oavsett ålder får du garanterat en glädjefylld kväll med Mamma Mia!

Höjdpunkter

- Förboka biljetter till denna publikfavorit 
- Välj dina egna platser 
- Njut av ABBAs musik 
- Sjung med i alla odödliga hits 
- Mån-fre kan du ofta spara genom att boka på nätet

Vad kan jag förvänta mig?

Vad handlar Mamma Mia om?
Manusförfattaren Catherine Johnsons soliga och roliga berättelse utspelar sig i ett grekiskt ö-paradis. En dotter försöker kvällen före sitt bröllop hitta sin biologiska far, vilket för tre män ur hennes mors förflutna tillbaka till den ö de inte har besökt på 20 år. Detta resulterar i en bröllopsfest ingen någonsin kommer att glömma... 

Det är en berättelse om kärlek, glädje, vänskap och identitet, som underfundigt och magiskt berättas genom ABBA:s tidlösa klassiker. Föreställningen bjuder på inte mindre än 27 av ABBAs mest välkända låtar, bland andra Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Super Trouper och självklart Mamma Mia!   

Visste du detta om Mamma Mia? 
Mamma Mia filmatiserades 2008. Den brittiska/ amerikanska/ svenska musikalfilmen Mamma Mia! har en stjärnspäckad huvudrollslista med Meryl Streep i rollen som den ensamstående mamman Donna Sheridan. Pierce Brosnan (Sam Carmichael), Colin Firth(Harry Bright) och Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spelar de tre potentiella fäderna till Donnas dotter, Sophie, spelad av Amanda Seyfried.

Vilka ingår i teamet bakom Mamma Mia? 
Mamma Mia är baserad på en bok av Catherine Johnsonoch sånger av ABBA. Björn Ulvaeus och Benny Andersson står för musik och texter. Musikalen är regisserad av Phyllida Lloyd.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
När din onlinebokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern, alternativt visa upp bokningsnumret i mobilen.

Viktig information

Hur lång är föreställningen? 
Föreställningens längd ca 2 timmar 35 minuter, inklusive paus.

Föreställningar

Måndag till lördag kl 19.45 Torsdag och lördag kl 15.00

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 35 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Novello Theatre

Adress
5 Aldwych London WC2B 4LD

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!