Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Barbican

Barbican

Barbican

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Anything Goes
Från 461 kr

Anything Goes

Spara
Ta bort sparad

Den klassiska, flerfaldigt prisbelönade musikalkomedin Anything Goes kommer till London i helt ny produktion!

Höjdpunkter

- Säkra dina biljetter till denna publikfavorit!
- Välj dina sittplatser
- Njut av musik av Cole Porter
- Sjung med till alla stora hits

Vad kan jag förvänta mig?

‘Anything goes smakar som en nyblandad Gin Fizz´ säger The New York Times om denna saftiga och utmärkta nya storproduktion av Cole Porter och P. G. Wodehouses klassiska musikal Anything Goes.

Med minnesvärda låtar som I Get A Kick Out of You, You’re the Top, It’s DeLovely! och Anything Goes, är det allt du kan önska och mer av en stor Broadway-musikal!

I sin West End-debut ser vi den prisbelönta och internationellt erkända amerikanska skådespelerskan, komikern och sångerskan Megan Mullally som den the ljuvliga Reno Sweeney. Mullally, vann våra hjärtan liksom även tre SAG awards, två Emmy awards och fyra Golden-Globe nomineringar för sin ikoniska roll som Karen Walker i TV-succén Will & Grace.

Mullally får sällskap av den trefaldigt Olivier Award- och Tony Award-vinnaren Robert Lindsay, som Moonface Martin. Lindsay har blivit ett välbekant namn för den brittiska publiken genom åren, bl. a. som medverkande i den väldigt populära BBC-komedin My Family.

Det är Bon Voyage på S.S America men allt flyter inte så enkelt när de lägger ut från kaj, takt och ton kastas överbord när två omaka par ger sig ut på en resa för att finna äkta kärlek.
Deras resa visar att ibland behöver ödet lite hjälp från sjungande och dansande besättning, lustiga kostymer, farsliknande utpressning, dubbelspel och tidlös komik! ´Cole Porters musik och steppande sjömän, vad finns där att inte älska?’ skriver The Hollywood Reporter.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Dina e-biljetter mailas till dig strax efter att du genomfört din bokning. Ta med en utskrift till teatern, eller visa upp biljetten i din mobiltelefon.

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

COVID-status:

Vid ankomst till teatern måste alla i ditt sällskap som är över 14 år kunna uppvisa sin Covid-19 status på ETT av följande sätt för att få tillträde:

-Fullt vaccinerad (EMA-godkänt vaccin, dos 1 och 2), där den andra dosen ska ha tagits minst 14 dagar innan ditt besök.

-Ett negativt antigen- eller PCR-test taget inom 48 timmar före besöket.

-Intyg på naturlig immunitet (bekräftat med antigen- eller PCR-test, minst 15 dagar upp till max 6 månader gammalt).

Vägbeskrivning

Barbican

Adress
Silk Street London EC2Y 8DS

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!