Biljetter till: Pretty Woman: The Musical
Från 1 595 kr

Pretty Woman: The Musical

Spara
Ta bort sparad
4.8 (27)

Om du gillade den ikoniska filmen från 1990 med Julia Roberts och Richard Gere, är musikalen Pretty Woman det rätta valet för dig! Se musikalen i Londons West End för att återuppleva magin i denna romantiska berättelse om två världar som kolliderar. Med text och musik av självaste Bryan Adams och Jim Vallance, är detta en föreställning du inte får missa. Det skulle vara, för att citera Vivian Ward, "a big mistake. Big. Huge!"

Höjdpunkter

- En ny musikal av teamet bakom filmen Pretty Woman
- Nya låtar av Bryan Adams & Jim Vallance
- Ikoniska scener & kostymer live på scenen
- Den hjärtevärmande historien från den berömda 90-talsfilmen

Vad kan jag förvänta mig?

Edward Lewis är en mäktig affärsman. När han pratar i telefon med sin flickvän om några datum där han behöver henne som sin date vid några viktiga affärsmöten, säger hon att hon är trött på hans beteende och gör slut med honom.

Edward försöker få konversationen ur huvudet, så han slänger sig i bilen och kör i rasande fart runt i Los Angeles. Men längs vägen åker han vilse.. Han kör in till sidan, stannar till och ber en kvinna på gatan om hjälp. Kvinnan är Vivian Ward, en prostituerad med ett hjärta av guld. Vivian vet mer om bilen än vad Edward själv gör - och hon kör honom tillbaka till hotellet där han bor. Edward blir väldigt fascinerad av Vivian och ber henne vara hans date på de affärsmöten där han inte kan delta ensam - det är nästan som ett affärsavtal. Frågan är bara: Kan de behålla avtalet på det professionella planet?

Manuset till Pretty Woman: The Musicals är skrivet av samma regissör som var ansvarig för den ursprungliga filmen 1990. Musiken komponeras av Bryan Adams och Jim Vallance. Det är en helt extraordinär musikal som du bara måste se!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett via e-post, det är bara att skriva ut den och ta den med till teatern. Du kan även visa biljetten på din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

- Musikalen innehåller sexuella referenser därför är åldersgränsen satt till 12 år.

Är detta något för mig?

Om du älskar roliga och romantiska berättelser - och naturligtvis filmen med Julia Roberts och Richard Gere - då är detta en musikal för dig!

Föreställningar

Måndag-lördag: 19:30
Onsdag & lördag: 14:30

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Savoy Theatre

Adress
Savoy Ct London WC2R 0ET

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!