Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Playhouse Theatre

Playhouse Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof

4.8 (11)
Från 212 kr

Nu kan du se en klassisk och mycket älskad musikal i Londons West End: Fiddler on the Roof! Njut av den berömda musiken och bevittna historien om Tevye och hans döttrar i en underbar musikalisk föreställning!

Höjdpunkter

- Välj dina egna platser i salongen
- Njut av en historia full av kärlek, skratt & tårar
- Upplev en klassisk musikal med många kända låtar
- Se romanen "Tevye's daughters" som musikal

Vad kan jag förvänta mig?

Gamla traditioner och ung kärlek kolliderar i denna underbara musikal som fokuserar på olika viktiga frågor i vår värld: som att stoppa mobbning, stötta varandra och naturligtvis kärlek. Musikalen väcker även nya frågor: När är något en tradition? Är en tradition egentligen bara en uppsättning regler? Och när är det dags att prova något nytt?

I musikalen Fiddler on the Roof följer vi Tevye och hans familj när de bekämpar fattigdom och försöker få allt att fungera i deras hemstad Anatevka. Enligt Tevyes syn på traditioner skulle hans döttrar gifta sig med rika och framgångsrika män. När den rika slaktaren i stan ber om äldste dotter Tzeitel hand, blossar en konflikt upp i familjen. Tzeitel vill gifta sig med sin barndomsvän, Motel, men Tevye är emot det eftersom Motel är fattig. Så vad är viktigast? Kärlek eller tradition?

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett till din e-post. Skriv bara ut den och ta med till teatern.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 50 minuter

Vägbeskrivning

Playhouse Theatre

Adress
Northumberland Ave, Charing Cross London WC2N 5DE Great Britain

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!