Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: On Your Feet!

On Your Feet!

4.0 (2)
Från kr 222
Hennes röst. Hans vision. Deras berättelse. Gloria och Emilio Estafans succémusikal från Broadway sätts upp i London under en mycket begränsad spelperiod.

Höjdpunkter:
- Upplev On Your Feet! i London
- Njut av de ikoniska poplåtarna
- Välj dina egna platser

On Your Feet! the Musical
On Your Feet! är den inspirerande sanna kärlekshistorien om Emilio och Gloria. Vi får följa deras livsresa från uppväxten på Kuba och gatorna i Miami till sin internationella superstjärnestatus.

Musikalen presenterar några av de mest ikoniska låtarna från det senaste kvartsseklet, exempelvis Rhythm is Gonna Get You, Conga, Get On Your Feet, Don’t Want To Lose You Now, 1-2-3 och Coming Out of the Dark. 

Regi av den tvåfaldige Tony Award-vinnaren Jerry Mitchell (Kinky Boots, Legally Blonde), koreografi av Olivier Award-vinnaren Sergio Trujillo (Jersey Boys) och text av Oscar-vinnaren Alexander Dinelaris (Birdman).

Gloria Estefan, vinnare av hela 26 Grammy-utmärkelser, har sålt över 100 miljoner skivor världen över. Emilio Estefan är grundare av den banbrytande Miami Sound Machine, som skapade ett helt nytt latinskt crossover-ljud där medryckande kubanska rytmer blandas med amerikansk pop och disco.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett via e-post. Mobilbiljett accepteras.

Riktigt bra: 4.0 – 2 omdömen

Mobilbiljett accepteras

Vägbeskrivning

Coliseum Theatre

Adress
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!