Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

London County Hall

London County Hall

London County Hall

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Witness for the Prosecution av Agatha Christie
Från 216 kr

Witness for the Prosecution av Agatha Christie

Spara
Ta bort sparad
4.9 (7)

Upptäck historien om rättvisa, passion och förräderi i denna pjäs av den berömda författarinnan Agatha Christie! Witness for the Prosecution - på svenska: Åklagarens vittne - spelar i Londons West End. Här ser du teaterpjäsen som om du satt i en riktig rättssal - som en medlem av juryn!

Höjdpunkter

- Se pjäsen av den berömda författarinnan Agatha Christie
- Upplev en unik teatersalong som ser ut som en rättssal
- Bevittna rättvisa & förräderi i en gripande historia
- Välj dina egna platser i teatern

Vad kan jag förvänta mig?

Du har blivit kallad till jurytjänst..

Träd in i den magnifika miljön i London County Hall och upplev intensiteten och dramatiken i Agatha Christies gripande pjäs om rättvisa, passion och förräderi. Scenen är inget mindre än en unik rättssal och - du -sitter i juryn!

Leonard Vole står anklagad för att ha mördat änkan Emily French, i ett försök att lägga beslag på hennes förmögenhet. Emily har gjort Leonard till sin huvudarvinge, vilket nu gör honom till den huvudmisstänkte.

Det står mycket på spel! Vilken information gömmer sig i de chockerande vittnesmålen? Kan Leonard övertyga juryn - och dig - att han är oskyldig och därmed undvika dödsstraffet? Och här är den viktigaste frågan: Om Leonard inte dödade Emily French, vem gjorde det?

Denna fängslande historia är skriven av den berömda brottsskribenten Agatha Christie. Ursprungligen hade berättelsen en helt annan titel när den släpptes som novell för första gången 1925. Berättelsen fick sin aktuella titel, Witness for the Prosecution, 1933 och 1953 skevs den om till en pjäs. Åklagarens vittne är en så populär historia att den både har filmats och satts upp på teaterscenen flertalet gånger runt om i världen.

Missa inte Witness for the Prosecution, denna unika teaterproduktion på Londons Southbank, baserad på Agatha Christies deckare.

Vi ses i rättssalen! 

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar får du din e-biljett via e-post, det är bara att skriva ut den och ta den till teatern. Du kan annars enkelt visa biljetten på din telefon. Mobilbiljett accepteras. 

Viktig information

Om du älskar kriminalhistorier, mysterier eller helt enkelt älskar Agatha Christies romaner, då är detta en pjäs för dig!

Är detta något för mig?

If you like crime novels, legal drama, mystery or just enjoy the novels by Agatha Christie, this is just the play for you!

Föreställningar

Tisdag-söndag: 19:30.
Torsdag & lördag: 14:30.
Söndag: 15:00.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 15 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

London County Hall

Adress
Belvedere Road London SE1 7PB

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!