Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Regent's Park Open Air Theatre

Regent's Park Open Air Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Evita

Evita

4.5 (10)
Från kr 955
Andrew Lloyd Webber’s klassiska musikal Evita har nypremiär på Dominion Theatre i Londons West End den 16 september 2014 – med endast 55 föreställningar. Passa på att se denna magnifika musikal när du besöker London i höst!

Vad handlar Evita om?
Föreställningen handlar om Argentinas karismatiska first lady Eva Evita Perón. Eva Perón växte upp i fattigdom, men med hög ambition, hårt arbete och en stor portion charm blev hon skådespelerska vid 22 års ålder, presidentens älskarinna vid 24 och Argentinas first lady vid 27 års ålder. När omåttligt populära och folkkära Evita Perón dog i sviterna av cancer vid 33 års ålder, föddes en odödlig myt kring hennes liv.

Vem kan se denna föreställning?
Denna föreställning passar de flesta, både vana och ovana musikalbesökare, och den lämnar få oberörda! Ett tips är att läsa på lite om Juan och Eva Perón innan man ser musikalen. Föreställningens längd ca 2 timmar inklusive paus.

Låtar du känner igen!
Musikalen innehåller oförglömliga låtar som "Don't Cry For Me, Argentina" och "Another Suitcase in Another Hall".

Visste du detta om Evita?
Musikalen hade sin världspermiär på Prince Edward Theatre i London 1978 och den har spelats på många stora musikalscener runt om i världen, bland annat på Broadway, i Göteborg, Malmö och Stockholm. I höst ser vi den på Göta Lejon i Stockholm med Charlotte Perelli i huvudrollen som Eva Perón!

Vilken plats ska jag välja i salongen?
De bästa platserna / biljetterna är på Stalls (parkett) eller Royal Circle (första balkong). ?En generell regel - ju dyrare biljetter = desto bättre platser! ?Salongens rader står i bokstavsordning, med Row A (rad A) närmast scenen/balkongräcket, Row B (rad B) är rad 2 o.s.v. Stolarna är numrerade med 1 längst till vänster (om man står på scenen) och högsta siffran längst till höger.

Visste du att Andrew Lloyd Webber's CATS spelas i London under en begränsad period 2014/2015? Läs mer här!

Vägbeskrivning

Regent's Park Open Air Theatre

Adress
Regent's Park London NW1 4NU

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!