Love Never Dies

Love Never Dies

på DO NOT USE

Pris från 546 kr

Andrew Lloyd Webbers Love Never Dies är den hett efterlängtade fortsättningen på klassikern Phantom of the Opera. Köp biljetterna här - med rabatt!

Huvudpersonerna i The Phantom of the Opera fortsätter sin historia i Andrew Lloyd Webber's LOVE NEVER DIES.

10 år efter det att spöket försvann på mystisk vis från Operahuset i Paris, accepterar Christine Daae ett erbjudande om att åka till Amerika för att uppträda på New Yorks nya och fenomenala nöjespark - Coney Island.

Christine anländer till New York med sin man Raoul och deras son Gustave. Christine kommer snart på vem det är som har gett henne det lukrativa erbjudandet, vilket har lockat henne från Paris till att sjunga här i New York på Coney Island.

LOVE NEVER DIES
är verkligen en berg-och-dalbana av känslor, kärlek och besatthet, där musik, sång och det egna minnet kan lura även den bäste. Och det är detta som spöket vill bevisa hela världen - LOVE NEVER DIES!

Love Never Dies är en fortsättning på Phantom of the Opera, en Phantom of the Opera 2 om man så vill. Så har man sett Phantom of the Opera (och vem har inte det?), så bör man unna sig att även se Love Never Dies. (Love Never Dies kan såklart även ses som en fristående musikal!)

"This musical gave us goosebumps ! It was so damn good"
Emilia, Eskilstuna

"Jag hade inte väntat mej så mycket eftersom jag tyckte Fantom of the Opera var fantastiskt bra, men Love never dies var helt underbar, skickliga skådespelare/sångare och fantastisk musik."

Ulla, Bjärnum

"Min fru och jag såg" Love Never Dies" på Adelphiteatern och vi tyckte att den var bra men inte i klass med Phantom of the Opera. Artisterna var bra och Christine var strålande, underbar röst. Passionsdrama med olyckligt slut."
Gillis, Torshälla

Love Never Dies RecensionerLove Never Dies Recensioner

"Best Andrew Lloyd Webber show since The Phantom of the Opera."
The Telegraph.


Love Never Dies PressmeddelandeLove Never Dies Pressmeddelande

PRESS RELEASE! NEW CASTING ANNOUNCED FOR “LOVE NEVER DIES” RECENTLY NOMINATED IN 7 MAJOR CATEGORIES FOR THE 2011 LAURENCE OLIVIER AWARDS NOW WINNER OF TWO 2011 WHATSONSTAGE.COM AWARDS Hot on the heels of garnering 7 ...
Love Never Dies Pressmeddelande Läs merLäs mer

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

DO NOT USE
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2.30pm

Bokas från
2010-02-20

Bokas till
2011-08-27

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Charing Cross Station, utgång The Strand (Bakerloo/Northern Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen