An Evening with Peter Jöback

An Evening with Peter Jöback

på The Other Palace - Studio

Pris från 621 kr

Upplev en kväll med Peter Jöback i London! Se denna fantastiska sångare i en exklusiv och intim konsert, där han framför sina personliga favoritmusikallåtar samt moderna klassiker från popvärlden, uppbackad av en suverän trio. Boka dina biljetter till An Evening With Peter Jöback här!

Det blir endast 3 kvällar med Peter Jöback på St. James Theatre - Studio, i London, den 3-5 november 2014. Antalet biljetter är stakt begränsat, så skynda dig att boka!

Vi är många som har följt Peter Jöbacks fantastiska karriär! Från succén i svenska musikalen Kristina från Duvemåla till Londons musikalscener i West End med roller i Miss Saigon, The Witches of Eastwick och Phantom of the Opera, vidare till New York och Broadway där han än en gång spelade huvudrollen som Fantomen, till utsålda arenor i Skandinavien.

Svenska superstjärnan Peter Jöback har byggt en imponerande karriär och har en dedikerad skara fans. Peter är en av endast fyra skådespelare som har spelat den prestigefyllda titelrollen i Phantom of the Opera, i både West End och på Broadway. Han är också en av Skandinaviens mest berömda artister med över 1 miljon sålda album.

Gå inte miste om Din kväll med Peter Jöback, boka dina biljetter redan idag!

Vi säljer Standard Seats-biljetter, vilket innebär onumrerade platser på the Studio Floor (parkett), the Gallery (1:a balkong) eller the Upper Gallery (2:a balkong). 

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

The Other Palace - Studio
19 Palace Street
London
SW1E 5JA

Föreställningsinfo

Bokas från
2014-11-03

Bokas till
2014-11-05

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation är Victoria. 5 min. promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen