Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Våra kunder säger

Favoriter i Musikalbiljetter i London

Se alla musikaler

ABBA Voyage

Den 27 maj 2022 öppnade ABBA Voyage-konserten i London, nästan 50 år efter att ABBA vann Eurovision i Brighton, England med sin hitlåt Waterloo 1974. Sedan dess släppte ABBA en oändlig rad hitlåtar tills de slutade 1982 , eller "tog en paus", som de själva uttryckte det.

Så det var ett tag sedan ABBA senast gjorde musik tillsammans, men nu har de bestämt att det är dags att avsluta pausen och äntra "scenen" igen.

Ärligt talat kommer den främsta inspirationen för ABBA att spela in ny musik igen från deras starka engagemang i att skapa den märkligaste och mest spektakulära konsert du någonsin kan drömma om; "ABBA Voyage". Du kommer att höra massor av deras enorma hits, såväl som några av deras nya låtar under konserten.

Som publik behöver du bara luta dig tillbaka i stolen, eller stå på dansgolvet framför scenen, och se ABBAs digitala Avatarer framföra sina låtar på sin egen specialbyggda arena i London.

ABBA kallar konserten helt enkelt för "Voyage" och de testar verkligen en helt ny teknik som aldrig tidigare setts live. Med hjälp av deras yngre jag, som Avatarer, reser ABBA in i framtiden.

Det är inte lätt att förklara ABBA Voyage eller tekniken som använts för att skapa konserten, men så har det ju helt enkelt inte gjorts tidigare heller.
Man måste helt enkelt uppleva det själv!

ABBA Voyage är märklig och underbar, och en konsert som borde upplevas av alla, oavsett ålder! Vi erbjuder stå- och sittplatsbiljetter till konserten, och om du vill anlända med stil och hoppa över kön till ABBA Arena, erbjuder vi även konsertbiljetter med transport till och från London City. 

The Winner Takes it ALL!

Ticmate Charity

ABBA Voyage

Hej ABBA-Lover!
Här kan du boka biljetter till ABBA Voyage, både till dansgolvet (ståplats) och sittplatser.

Du kan också börja partyt redan i London om du bokar dina ABBA konsertbiljetter med lyxig busstransfer från centrala London. Med den här busstransfern tar du dig till ABBA Arena och tillbaka till London med stil, och DESSUTOM får du privilegiet att gå förbi kön in till ABBA Arena. Det ger mer tid innan konserten för att komma i rätt partystämning för att dansa och sjunga med hela kvällen. 

Valet är ditt, välj de biljetter till den fantastiska ABBA Voyage i London som passar dig bäst. The winner takes it all!

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 5 (5)