Private Lives

Private Lives

på Gielgud Theatre

Pris från 351 kr

Se Private Lives, Noel Coward's komiska mästerverk i London med Toby Stephens och Anna Chancellor i huvudrollerna. Biljetter här!

Glamorous, rik och hänsynslös. Elyot och Amanda har varit skilda från varandra i fem år. Nu är båda på smekmånad med sin nya respektive i södra Frankrike. När så slumpen gör att de möts igen via angränsande hotellbalkonger, blir deras omättliga känslor för varandra omedelbart återupplivade. Utan att tänka på följderna, sina nya partners eller minnen av vad som drev dem från varandra förut, slungar de sig huvudstupa in i kärlekens lust och fägring.

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Dramatik i ordets rätta bemärkelse

Det här är en av de märkligaste teaterföreställningar jag varit med om. Det är mer eller mindre två timmar av vild fajt på scenen; gräl eller rena slagsmål, på temat kärlek och relationer.

Två nygifta par råkar få rummen intill varandra på ett hotell. Det visar sig att mannen i det ena paret och kvinnan i det andra tidigare varit gifta - med varandra. Passionen blossar upp igen, och deras hat-kärleksförhållande återuppstår. De överger sina nya partners och ägnar sig sedan åt att älska och slåss om vartannat. De dumpade får sedan kontakt med varandra, i sökandet efter sina försvunna respektive. Det slutar med att även dessa två råkar i luven på varandra.

Trots att det är en relations-pjäs med mycket prat, är det det fysiska agerandet (eller utagerandet) som dominerar föreställningen. Det är dramatiskt, intensivt och mycket obrittiskt. Ingen "stiff upper lip" nånstans. Porslin, böcker och prydnadsföremål flyger genom luften och de älskande örfilar upp varandra mellan kyssarna.

Det är intensivt, det är underhållande och överraskande. Man lämnar teatern med väldigt blandade känslor. Pjäsen är tankeväckande - den som har en romantisk syn på kärlek och äktenskap lär få sina illusioner naggade i kanten.

Det är bra, riktigt bra, om man inte har något emot dramatik i ordets rätta bemärkelse. Den som förväntat sig en stillsam kärlekspjäs lär bli besviken, möjligen lätt chockad. Men om man uppskattar något originellt och klarar av mötet mellan Norén och Rambo, är detta definitivt en föreställning att rekommendera.

Lena, Stockholm
FRE, 16 AUG 2013
4.0

Private Lives RecensionerPrivate Lives Recensioner

"Toby Stephens and Anna Chancellor give the most scorchingly sexy, intensely connected performances in London"
Mail on Sunday


"Anna Chancellor and Toby Stephens are irresistibly well-matched"
Metro


"Head-clutchingly funny, provoking helpless snorts of mirth even with single words"
The Times


"A dazzling, razor-sharp revival that crackles with sexual electricity"
The Independent


"Superb revival of No?l Coward?s play. Two hours of comic bliss"
The Daily Telegraph


 

4.0

Riktigt bra 4.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Gielgud Theatre
35-37 Shaftesbury Avenue
London
W1D 6AR

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Thursday and Saturday 2.30pm

Bokas från
2013-06-22

Bokas till
2013-09-21

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Piccadilly Circus, utgång Shaftesbury Avenue (Bakerloo/Piccadilly Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen