Barking In Essex

Barking In Essex

på Wyndham's Theatre

Pris från 809 kr

Barking i Essex hade premiär London i september 2013 och du får se duktiga stjärnor som Lee Evans och Sheila Hancock i rollerna. Biljetter till Barking i Essex i London bokar du här!

Algie Packer, Essex mest beryktade gangster längtar efter friheten. Han har suttit av ett sjuårigt fängelsestraff och nu är han på väg hem för att hämta sitt byte - £ 3.672.000 i försvunna sedlar. Det finns dock något Algies familj har glömt att berätta för honom.

Möt The Packers, Essex mest älskvärda och mest dysfunktionella familj. Bestående av Lee Evans (The Producers , Endgame, The Dumb Waiter) den olycklige, Dim Witted Darnley, byns idiot som rör sig i den kriminella undre världen och Sheila Hancock (Sister Act, The Last av hertiginnan, Cabaret) som Emmie. Sist men inte minst Algie Packers mamma som är familjens Rottweiler.

Packers försöker desperat dölja sina spår innan Algie kommer för att hämta det som är hans.

Barking i Essex är en ny rolig pjäs av Clive Exton, den hyllade författaren av 10 Rillington Place och Jeeves och Wooster. Pjäsen är regisserad av Harry Burton (The Dumb Waiter, The Leisure Society). Gillar du den svarta Engelska humorn är detta verkligen något för dig.

Bra 3.0

3.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Svart "komedi"

Barking in Essex är en svart komedi om en bisarr familj. Humorn är överdriven, liksom handlingen. Det är faktiskt svårt att hänga med här och där. Jag märkte att engelsk-språkiga bänkgrannar stördes av det grova språket.
Det känns som ett försök att göra en modern Black Adder eller Monty Python. Lite småroligt om man har tolerans för den grova humorn/språket. Skådespelarna gör dock sitt bästa för att lyfta föreställningen. Men det blir godkänt, inte mer.
Wyndhams Theatre brukar göra bra uppsättningar med lysande aktörer, men detta blir knappast någon av deras succéer.

Lena, Stockholm
SÖN, 13 OKT 2013
3.0

 

3.0

Bra 3.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Wyndham's Theatre
32-36 Charing Cross Road
London
WC2H 0DA

Föreställningsinfo

Bokas från
2014-01-02

Bokas till
2014-01-03

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly/Northern Line). Teatern ligger utanför stationen.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen