Arabian Nights - Stratford upon Avon

Arabian Nights - Stratford upon Avon

på Courtyard Theatre

Följ med på en förtrollande resa med Arabian Nights på Stratford upon Avon Courtyard Theatre. Biljetter till familjeföreställningen Arabian Nights köper du här!

Det är bröllopsnatt på Kung Shahrayars slott... Innan gryningen kommer den nyblivna Drottning Shahrazad gå sitt öde till mötes och möta döden - som tusen andra unga bröllopsbrudar före henne. Det enda som kan rädda henne är hennes fantastiska förmåga att berätta sagor.

Vi får följa med ut i den arabiska natten och möta sagofigurer som Ali Baba och Es-Sindibad, sagovärldar fyllda med gigantiska bestar, sjungande träd, djävulska Ghouls och påhittiga tjuvar. Frågan är bara om Drottning Shahrazads berättelser räcker till för att rädda hennes liv...

Upplev en magisk teaterafton i sann sagoanda - Arabian Nights spelas under en begränsad tid december - januari.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Courtyard Theatre
Southern Lane
Stratford-Upon-Avon, Warwickshire
CV37 6BB

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7.15pm

Matiné
Various dates 11am, 2pm and 5pm

Bokas från
2009-12-05

Bokas till
2010-01-30

Vägbeskrivning


OBS! Lokaltåg från London Marylebone (via Warwick, Leamington Spa, Banbury och Bicester North) till Stratford-upon-Avon Train Station. Taxibilar finns tillgängliga vid Warwick och Leamington Spa. Stratford-upon-Avon, som ligger i Warwickshire, är en kort bilresa bort, via Junction 15 från väg M40.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen