A Christmas Carol with Simon Callow

A Christmas Carol with Simon Callow

på Arts Theatre

Pris från 365 kr

Efter en hyllad och slutsåld säsong 2011/12 återvänder nu Simon Callow med sin prisade föreställning A CHRISTMAS CAROL på Arts Theatre i London. Säsongen är besgränsad och startar den 8:e december.

Baserad på Dickens orginalföreställning har Simon Callow och regissören Tom Cairns skapat en enmansteater med en extravagant berättelse som berör. En julföreställning du inte får missa!

Charles Dickens A CHRISTMAS CAROL tillhör den engelska litterarturens mest populär verk. Det har kommit att bli en klassisk julberättelse som sträcker sig mellan generationerna. Spöket Scrooge tar publiken på en magisk resa genom tiden, från snöiga kyrkogårdar till glädjefyllda festivaler. Den här uppskattade berättelsen firar godhet, rättvisa och försoning.

Simon Callow, en av Englands mest älskade skådespelare, är tillbaka i Dickens A CHRISTMAS CAROL efter internationell framgång med The Mystery of Charles Dickens, nationell hyllning för Dr Marigold & Mr Chops och gästspelat Dickens i serien Doctor Who (BBC). 

Hur får jag mina biljetter?  
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Arts Theatre
6-7 Great Newport Street
London
WC2H 7JB

Föreställningsinfo

Bokas från
2019-01-11

Bokas till
2019-01-12

Föreställningens längd:
1 hour 30 min

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly/Northern Line).

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen