Biljetter till: 9 to 5 the Musical

9 to 5 the Musical

4.6 (16)
Från 259 kr

Den hyllade musikalen 9 to 5 the Musical, baserad på komedifilmen från 1980 och med låtar av Dolly Parton, kommer till Londons West End för en strikt begränsad tid. Njut av den roliga föreställningen om tre kontorsarbetande kvinnor som tar sig an sin mansgris till chef. Säkra dina biljetter redan idag!

Höjdpunkter

- Upplev en rolig & högst aktuell ny musikal 
- Njut av prisbelönta låtar av Dolly Parton 
- Välj dina egna platser 

Vad kan jag förvänta mig?

Working 9 to 5 
Musikalen 9 to 5 handlar om Doralee, Violet och Judy - tre kollegor som blir pressade till sitt yttersta av sin sexistiska och lögnaktige chef. De tre vännerna binder fast sin trångsynte chef för att hämnas och för att omorganisera på kontoret, men när företagets VD kommer på ett överraskningsbesök, riskerar deras planer att slås i spillror. 

9 to 5 the Musical är självklart inspirerad av kultfilmen från 1980 och presenteras av ingen mindre än Dolly Parton själv! Den nya West End-musikalen handlar om att ta sig an affärer – genom att ta sig an mannen. 

Vi får se skådespelare som Louise Redknapp, Amber Davies, Natalie McQueen och Brian Conley i föreställningen som innehåller originalmusik av Oscar-, Grammy- och Tony-nominerade countrydrottningen och popikonen Dolly Parton. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

- Please note that we cannot guarantee specific actors in all performances.
- This production contains comic sexual references, light drug use and occasional curse words.
- Dolly Parton will not be appearing in this production.

Föreställningar

Onsdag & lördag kl. 14:30

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

TV-legenden David Hasselhoff - mest känd för huvudrollerna i Knight Rider och Baywatch - spelar Franklin Hart Jr. från 2 december 2019 till 8 februari 2020!

Vägbeskrivning

Savoy Theatre

Adress
Strand London WC2R 0ET

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!