Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Savoy Theatre

Savoy Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: 9 to 5 the Musical

9 to 5 the Musical

4.5 (6)
Från kr 217

Den hyllade musikalen 9 to 5 the Musical, baserad på komedifilmen från 1980 och med låtar av Dolly Parton, kommer till Londons West End för en strikt begränsad tid. Njut av den roliga föreställningen om tre kontorsarbetande kvinnor som tar sig an sin mansgris till chef. Säkra dina biljetter redan idag!

Höjdpunkter

- Upplev en rolig & högst aktuell ny musikal 
- Njut av prisbelönta låtar av Dolly Parton 
- Välj dina egna platser 

Vad kan jag förvänta mig?

Working 9 to 5 
Musikalen 9 to 5 handlar om Doralee, Violet och Judy - tre kollegor som blir pressade till sitt yttersta av sin sexistiska och lögnaktige chef. De tre vännerna binder fast sin trångsynte chef för att hämnas och för att omorganisera på kontoret, men när företagets VD kommer på ett överraskningsbesök, riskerar deras planer att slås i spillror. 

9 to 5 the Musical är självklart inspirerad av kultfilmen från 1980 och presenteras av ingen mindre än Dolly Parton själv! Den nya West End-musikalen handlar om att ta sig an affärer – genom att ta sig an mannen. 

Vi får se skådespelare som Louise Redknapp, Amber Davies, Natalie McQueen och Brian Conley i föreställningen som innehåller originalmusik av Oscar-, Grammy- och Tony-nominerade countrydrottningen och popikonen Dolly Parton. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas dina e-biljetter till din e-postadress. Skriv ut och ta med till teatern eller visa upp som mobilbiljett.

Föreställningar

Onsdag & lördag kl. 14:30

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Savoy Theatre

Adress
Strand London WC2R 0ET

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!