Biljetter till: Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet

Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet

5.0 (1)
Från 1 486 kr

Upplev kungariket Narnia, känd från romanen och filmerna - nu som en teaterpjäs! Se den berömda berättelsen The Lion, the Witch and the Wardrobe i Londons West End. Följ med Lucy, Edmund, Susan och Peter på deras resa till den fantastiska, magiska världen Narnia, gömd bakom garderobsdörren!

Höjdpunkter

- Se en fantasy-pjäs för hela familjen
- Njut av C. S. Lewis berömda historia
- Se Kungariket Narnia på scenen
- Välj dina egna platser i teatern

Vad kan jag förvänta mig?

Lucy, Edmund, Susan och Peter Pevensie evakueras från London under andra världskriget och måste plötsligt bo med en gammal professor på landsbygden. När de utforskar det enorma huset hittar de en garderob som gömmer en port till ett magiskt rike som heter Narnia... Nu måste de fyra syskonen säga hejdå till krigstidens England och bege sig ut på mystiska äventyr med en talande faun, ett oförglömligt lejon och den kalla, onda vita häxan!

Historien om Narnia är skriven av den engelska författaren C. S. Lewis. Romanen The Lion, the Witch and the Wardrobe (Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet) publicerades för första gången 1950, följt av ytterligare sex böcker, som tillsammans blev The Narnia Chronicles, Narnia-berättelserna. När den första romanen publicerades fick den inte ett särskilt varmt mottagande av kritiker och läsare - vid den tiden ansåg man att barnböcker skulle vara realistiska. Men idag har romanen översatts till mer än 47 språk och har utsetts till en av de bästa romanerna någonsin av TIME Magazine!

Häxan och Lejonet har även filmatiserats och gjort succé på stora filmduken, den hade sin premiär 2005, följt av ytterligare två filmer baserade på Berättelsen om Narnia; Prins Caspian, 2008 och Kung Caspian och skeppet Gryningen, 2010

Nu har historien skrivits om och anpassats till teaterscenen och pjäsen har haft en enorm framgång. Teamet bakom scenproduktionen har regissör Sally Cookson i spetsen. Pjäsen hade sin premiär på Leeds Playhouse år 2017 och såldes slut snabbt! Föreställningen innehåller både levande skådespelare och en form av dockteater och naturligtvis musik av Benji Bower - det är en underbar pjäs och föreställning för hela familjen!

Hur fungerar det?

Omedelbart efter att din beställning är klar får du din e-biljett via e-post. Du kan antingen visa upp den i din mobiltelefon eller skriva ut den och ta med till teatern. Mobilbiljett accepteras.

Är detta något för mig?

Pjäsen lämpar sig väl för barn från 6 år och äldre och passar för alla som älskar fantasy. Om du vill ta med din familj på teatern är detta den perfekta föreställningen att se!

Föreställningar

Onsdag-lördag: 19:30.
Måndag, onsdag, torsdag & lördag: 14:30.
Söndag: 12:00 & 15:30.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 40 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

The Bridge Theatre

Adress
3 Potters Fields Park London SE1 2SG

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!