Biljetter till: Peter Jöback i Cadogan Hall

Peter Jöback i Cadogan Hall

Spara
Ta bort sparad

Vår egen superstjärna Peter Jöback kommer till London för en exklusiv konsert i Cadogan Hall den 22a september 2024. Konserten kommer att vara publiknära och intim, så skynda dig att säkra biljetter till detta speciella evenemang.

Höjdpunkter

- Sjung med i alla musikalhits
- Lyssna till hans nya album 'Atlas'
- Upplev Peter Jöback i vackra Cadogan Hall i London

Vad kan jag förvänta mig?

PETER JÖBACK, vår svenska superstjärna, har samarbetat med musikaliska ikoner som bl a Sia, B52's Kate Piersonhof, Gale Ann Dorsey, och inte minst - Björn & Benny från ABBA. 

Peters skivor har sålt platinum många gånger om och han har vunnit flertalet Grammys, inkl. årets artist samt flertalet radiopriser. Han har vunnit Guldmasken två gånger för sina rolltolkningar och två av hans tv-inspelningar han nominerats till en 'Silver Rose' på den legendariska tv-festivaen i Montreux. 

Efter framgångsrika framträdanden i Londons West End där han synts i musikaler som Miss Saigon, Witches of Eastwick, Fantomen på operan och Les Miserables blev han handplockad att sjunga Fantomen i Fantomen på Operan när den firade sitt 30års-jubileum på Broadway. 

Han har nyligen släppt sitt senaste album Atlas som producerats av Ed Harcourt och innehåller originalspår skrivna av Jöback själv, Harcourt och Kathryn Williams.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Så snart bokningen slutförts skickas en e-biljett till din mail.

Cadogan Hall har etablerat sig som en av Londons främsta konsertlokaler. Den är belägen i hjärtat av Chelsea, bara några minuter från tunnebanestationen Sloane Square

Föreställningar

Konserten startar 18:30.

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Cadogan Hall

Adress
5 Sloane Terrace London SW1X 9DQ

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!