Biljetter till: Life of Pi
Från 718 kr

Life of Pi

Spara
Ta bort sparad
4.0 (2)

Upplev den otroliga historien Life of Pi i Londons West End! Detta vilda äventyr är baserat på Yann Martels prisbelönta roman och film - och nu äntligen som pjäs! Se de fantastiska kostymerna och lysande skådespelare i berättelsen om vänskap, hopp och överlevnad!

Höjdpunkter

- Njut av Life of Pi som pjäs i London
- Se fantastiska kostymer & imponerande skådespeleri
- Upplev ett fantastiskt äventyr
- Välj dina egna platser i salongen

Vad kan jag förvänta mig?

En man och hans hustru säljer sitt zoo i Indien för att bosätta sig i Kanada och reser över Stilla havet med sin son Pi och några av djuren de fått behålla. Men när en våldsam storm får fartyget att sjunka mitt i Stilla havet, är Pi den enda överlevande människan på livbåten.

Pi har sällskap av fyra djur: en hyena, en sebra, en orangutang och en Bengalisk tiger. Men naturen är hård och tiden rinner ut. När Pi kämpar för sitt liv återstår bara en tanke i hans sinne: Kommer han att överleva detta äventyr?

Life of Pi baseras på Yann Martels älskade roman med samma namn. Romanen vann Man Booker-priset och har sålt över femton miljoner exemplar över hela världen. Den filmatiserades 2012.

Denna uppsättning innehåller en form av dockteater, vilda sceneffekter och har lovordats internationellt för den fenomenalt berättade episka, kusliga och ändå hoppfulla historien. Som The Guardian skrev;  Life of Pi är ”en extraordinär resa. Något du inte bör missa!"

Hur fungerar det?

Omedelbart efter att din beställning är klar får du din e-biljett via e-post. Skriv bara ut din e-biljett och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras. 

Föreställningar

Monday and Wednesday-Saturday: 7:45 P.M.
Thursday, Saturday and Sunday: 3 P.M.

Boka nu

Riktigt bra: 4.0 – 2 omdömen

Bra

"Fantastiskt sceneri!"

Pär tis, 6 sep 2022

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 5 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Wyndham's Theatre

Adress
32-36 Charing Cross Road London WC2H 0DA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!