Amélie The Musical

Biljetter till: Amélie The Musical
Från 688 kr

Amélie The Musical

Spara
Ta bort sparad

Musikalen om Amélie Poulain är en riktig feel-good-upplevelse och handlar om Amélie, en ung kvinna som helt enkelt vill sprida glädje i andras liv. Musikalen, som spelar i London, är baserad på den prisbelönta filmen Amélie från Montmartre och ger dig en känsla av att vara hoppfull och glad efteråt - du kanske till och med känner dig så fantastisk som Amélie!

Höjdpunkter

- Välj dina egna platser
- Njut av den hjärtevärmande historien från filmen
- Lyssna på Daniel Messés vidunderliga musik
- Fundera på vad som gör just dig glad - lite som Amélie gör

Vad kan jag förvänta mig?

Här är berättelsen om den fantastiska Amélie från Montmartre!

Amélie är en ung kvinna som lever ett lugnt liv i verkliga livet, men ett vildare liv i sina tankar. Hon tänker kreativt och i hemlighet skapar hon små men ändå extraordinära goda gärningar för att skapa lycka för dem omkring henne. Men när hon får chansen att själv hitta kärlek, undrar Amélie: Bör hon riskera allt och faktiskt säga vad hon har på hjärtat för att hitta sin egen lycka?

Även om det kan vara svårt att vara lite av en drömmare, så är Amélie någon du kan lita på. Men det är stor skillnad mellan att tänka något och säga det högt - och nu när hon är så van vid att leva ett lugnt liv, är det något hon kan?

Denna mycket älskade berättelse om en fantasifull, blyg romantiker med förmågan att hjälpa andra har nu förvandlats till en ny musikal - och har lovordats av både kritiker och publik! Följ med Amélie på en kreativ resa där hon skapar lycka och glädje för andra. Kanske kommer hon till och med att hitta sin egen lycka?

Hur fungerar det?

Omedelbart efter att din beställning är klar får du en e-biljett via e-post. Skriv bara ut din biljett och ta med den till teatern. Mobilbiljetter accepteras.

Viktig information

- Musikalen kan vara olämplig för barn under 11 år.

Föreställningar

Måndag-lördag: 19:30.
Torsdag & lördag: 14:30.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 15 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

The Other Palace

Adress
12 Palace St, Westminster London SW1E 5JA

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!