Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Dominion Theatre

Dominion Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Big The Musical

Big The Musical

Från 354 kr

Vilka typ av problem kan du hamna i när du plötsligt förvandlas från barn till vuxen över natt? Big The Musical ger dig svaren på den frågan. Se 1988-filmen live på musikalscenen i Londons West End. Vem vet? Kanske de vuxna faktiskt kan lära sig något av barnen?

Höjdpunkter

- Välj dina egna platser
- Njut av fantastisk musik
- Lär dig mer om vuxna ur ett barns perspektiv
- Skratta med & njut av musikalversionen av den omåttligt populära filmen Big från 1988 med Tom Hanks

Vad kan jag förvänta mig?

När du var liten fantiserade du då någonsin om hur det skulle vara att vara vuxen? Du kanske tänkte att du inte kunde bli stor fort nog? Tänk dig då om du skulle bli vuxen över natten, från en dag till en annan! Det är just vad som händer med Josh Baskin i Big The Musical. Josh är en tolv år gammal pojke som hatar att vara liten. Över en natt ändras det plötsligt då hans önskan beviljas och han vaknar upp som vuxen nästa morgon.

Nu är Josh fångad i en vuxen mans kropp och ensam i New York försöker han hitta sin egen väg i en vuxen värld där allt bara är arbete och aldrig lek. Men medan alla runt honom försöker agera vuxna kan Josh bara inte låta bli att vara sig själv. Hur kan han bli ett barn igen? Och kan han kanske lära de riktiga vuxna en sak eller två?

Låtarna i musikalen är skrivna av kompositören David Shire och lyrikern Richard Maltby, Jr., och nu kan du äntligen njuta av denna hjärtevärmande och roliga musikal i Londons teaterdistrikt West End. Lyssna till den underbara musiken och låt dig involveras i den förtrollande humorn, det blir en musikalupplevelse som ger dig en varm känsla inombords och ett leende i ansiktet.

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning online är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Det är bara att skriva ut den och ta med till teatern. Mobilbiljett accepteras. 

Föreställningar

Måndag-lördag: 19:30
Torsdag & lördag: 14:30

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Dominion Theatre

Adress
268-269 Tottenham Court Road London W1T 7AQ

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!