Sök biljetter

Ytterligare säkerhetsåtgärder: läs mer innan ditt besök. Läs mer

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: & Juliet
Från 331 kr

& Juliet

Spara
Ta bort sparad
4.8 (63)

Flera hitlåtar producerade av svenska Max Martin väcker den klassiska historien till liv, en historia med en ny twist: Romeo är död, men Julia lever.. Känn energin flöda från scenen och musikens puls genom golvet. 

Höjdpunkter

- Välj dina egna platser i salongen
- Se den prisbelönta Miriam-Teak Lee som Juliet
- Njut av handplockade hitlåtar producerade av svenska Max Martin
- Upplev en ny variant av den klassiska Shakespeare-pjäsen Romeo & Julia

Vad kan jag förvänta mig?

& Juliet baseras på Shakespeares klassiska pjäs Romeo & Julia, men fokuserar på en specifik fråga gällande slutet på pjäsen: Vad skulle hända om Romeo dog, men inte Julia? Detta händelseförlopp sätter Juliet i en helt annan situation. I denna moderna musikal reser Juliet till Paris för att återuppbygga sitt liv efter att ha förlorat Romeo.

Musikalen innehåller en mängd poplåtar och hitsånger av den svenska skivproducenten och låtskrivaren Max Martin. Martin har arbetat med många kända sångare och artister genom tiderna, inklusive Britney Spears, Backstreet Boys, Céline Dion, Ariana Grande och Katy Perry. Hela 22 av alla låtar som Max Martin har arbetat med har nått förstaplats, nr 1, på Billboards Hot 100-lista. Martin har även vunnit många priser för sina skrivarfärdigheter.

Ett noga utval av Max Martins berömda låtar väcker Julias nya möjligheter till liv. Musikalen inspirerar också till nya frågor: Var Juliets berömda slut egentligen bara hennes nya början? Tänk om hon bestämde sig för att välja sitt eget öde? & Juliet ger dig svaren på dessa frågor, inslagna i bra popmusik, och du kommer garanterat lämna teatern med ett leende på läpparna.

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar får du din e-biljett via e-post, det är bara att skriva ut den och ta med till teatern, eller visa upp i din telefon. Mobilbiljett accepteras. 

 

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Vid ankomst till teatern måste alla i ditt sällskap som är över 14 år kunna uppvisa sin Covid-19 status på ETT av följande sätt för att få tillträde:
-Fullt vaccinerad** (dos 1 och 2), där den andra dosen ska ha tagits minst 14 dagar innan ditt besök.
-Ett negativt antigentest taget inom 48 timmar före besöket.
-Intyg på naturlig immunitet (positivt PCR-test de senaste 6 månaderna, efter avslutad själv-isolering och upp till 180 dagar efter taget test).

Vägbeskrivning

Shaftesbury Theatre

Adress
210 Shaftesbury Avenue London WC2H 8DP

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!