Biljetter till: Only Fools and Horses: The Musical
Från 364 kr

Only Fools and Horses: The Musical

Spara
Ta bort sparad
4.0 (2)

Se dina favoritkaraktärer från komedi-serien Only Fools and Horses live i den här roliga musikalen! Gör dig redo att för kiknande skrattattacker!

Höjdpunkter

- Välj dina egna platser i salongen
- Upplev Del Boy, Rodney & resten av gänget live
Skratta med i denna komedimusikal
- Lyssna till glada originalsånger

Vad kan jag förvänta mig?

Om du redan känner till BBC:s älskade komediserie Only Fools and Horses, som sändes i TV med 64 avsnitt under en 22-årsperiod, väntar dig en speciell överraskning. Om du inte känner till TV-serien har du en rolig kväll och många timmars skratt att se fram emot!

Serien utspelar sig 1989 och handlar om bröderna Trotter: Del Boy (vars verkliga namn faktiskt är Derek) och Rodney. Med sina rackartyg, fiffel och båg, skapar de besvärliga situationer, katastrof efter katastrof och mycket skratt på deras bekostnad. Vilken är deras främsta motivation? Att bli rika. De tror alltid att deras olika komplotter kommer att fungera men ser sig alltid hamna i situationer som orsakar problem för alla. Men de tappar aldrig hoppet! Som Del Boy alltid säger: "Oroa dig inte, Rodney. Den här tiden nästa år kommer vi att vara miljonärer!"

Only Fools and Horses: The Musical är en underhållande hyllning till livet i Londons traditionella arbetarklassen och till de ambitioner vi alla delar. Det blir många timmars skoj för alla!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar får du din e-biljett via e-post. Skriv ut den och ta den till teatern eller visa upp den i mobiltelefonen. Mobilbiljett accepteras. 

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Vägbeskrivning

Theatre Royal Haymarket

Adress
18 Suffolk St London SW1Y 4HT Great Britain

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!