Biljetter till: Waitress

Waitress

4.6 (9)
Från 432 kr

Musikalen Waitress berättar historien om Jenna, en servitris och skicklig konditor med pajer som specialitet, som drömmer om att hitta en väg ut ur sin lilla stad och sitt kärlekslösa äktenskap. 

Höjdpunkter

- Njut av den nya musikalen Waitress i London 
- Lyssna på originalmusik & text av Sara Bareilles
- Välj dina egna platser 

Vad kan jag förvänta mig?

Waitress the Musical 
Waitress är en rolig, upplyftande och överraskande gripande berättelse om Jenna, en servitris och skicklig konditor med pajer som specialitet, som drömmer om att hitta en väg ut ur sin lilla stad och sitt kärlekslösa äktenskap. En bakningstävling och stadens nya läkare kan vara startskottet till Jennas nya liv, och hennes servitrisvänner erbjuder sina egna recept för lycka. Men Jenna måste även hitta sin egen styrka och mod att bygga upp sitt eget liv...

Musikalen Waitress med originalmusik och text av den sexfaldigt Grammy-nominerade Sara Bareilles (Brave, Lovesong), är baserad på en bok av den hyllade manusförfattaren Jessie Nelson (I Am Sam) och regisseras av Tony Award-belönade regissören Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland). 

Missa inte denna glädjande musikal som hyllar vänskap, moderskap och magin i en välgjord paj.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?    
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Vägbeskrivning

Adelphi Theatre

Adress
409-412 Strand London WC2R 0NS

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!