Biljetter till: Disney’s Aladdin - London

Disney’s Aladdin - London

4.0 (2)
Från kr 748
Disneys klassiska musikal Aladdin tar dig med till en värld fylld av magi, äventyr, komedi och medryckande låtar och i en hisnande uppsättning. Boka dina biljetter nu och börja nedräkningen till föreställningen – en helt ny värld väntar!

Höjdpunkter :
- Förbokade biljetter till Disneys stora musikal-hit
- Välj dina egna platser
- Upplev en musikal som passar hela familjen
- Njut av Oscarbelönad musik som du säkerligen känner igen

Vad handlar Aladdin om?
Musikalen är baserad på Disneys klassiska film från 1992 och historien om den charmige gatupojken Aladdin som förälskar sig i den vackra prinsessan Jasmine. Prinsessan Jasmine är missnöjd med sin fars önskan att finna henne en kunglig brudgum, och när hon en dag smyger ut ur palatset, möter hon Aladdin. Samtidigt planerar sultanens lömska högra hand, Jafar, att ta över tronen. 

När de unga tu blir upptäckta tillsammans döms Aladdin till döden, men Jafar räddar Aladdin genom att beordra honom att hämta en lampa från Cave of Wonders. Och där det finns en magisk lampa, finns det en magisk ande… När Aladdin råkar släppa ut denna magiska Genie, börjar ett helt nytt äventyr!

Aladdin the Musical innehåller underbara tidlösa låtar från filmen, exempelvis A Whole New World , Friend Like Me och Arabian Nights , samt även nyskriven musik för musikalen.

Med endast en gnuggning på en magisk lampa tar Aladdin dig med på en resa in i en exotisk värld full av djärva äventyr, klassisk komedi och tidlös romantik.

Hur får jag mina biljetter?
När din onlinebokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem kan se Aladdin?
Aladdin är en riktig familjemusikal och rekommenderas för barn från 6 år och uppåt.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom Aladdin?
Regi och koreografi av Tony-belönade Casey Nicholaw (Book of Mormon). Musik av Alan Menken (Skönheten och Odjuret), sånger av Howard Ashman (Skönheten och Odjuret), Tim Rice (Lejonkungen) och Chad Beguelin (Elf).

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Prince Edward Theatre

Adress
28 Old Compton Street London W1D 4HS

×