Biljetter till: The Nutcracker - English National Ballet
Från 1 303 kr

The Nutcracker - English National Ballet

Spara
Ta bort sparad
5.0 (3)

Upplev Nötknäpparen på London Coliseum i jul. Den klassiska julbaletten The Nutcracker av Tchaikovsky är en magisk och minnesvärd föreställning och ett återkommande och underbart nöje i juletider! 

Höjdpunkter

- Se julbaletten Nötknäpparen i London
- Njut av Tchaikovskys musik
- Njut av en klassisk julsaga på London Coliseum
- Välj dina egna platser i salongen

Vad kan jag förvänta mig?

På en sagolik julafton i det frosttäckta Edvardianska London upptäcker Clara och hennes förtrollade nötknäppar-docka en magisk värld där hon kämpar mot Råttkungen och möter en stilig främling. När luften blir kallare och snöflingorna börjar falla, flyger Clara och hennes nötknäppar-docka - som magiskt har antagit en heroisk mänsklig form – iväg med en varmluftsballong över Londons frostade silhuett till det glittrande landet Snö, där deras äventyr verkligen börjar...

Över 100 dansare och musiker väcker Nötknäpparen till liv på London Coliseum, med utsökt dans, vackra kostymer och scenuppsättningar och Tchaikovskys populära musik.

Att se The Nutcracker med English National Ballett blir en oförglömlig upplevelse, från stunden när orkestern stämmer sina instrument, fram till de sista applåderna har tystnat och ridån går ner.

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar får du din e-biljett via e-post. Du kan visa biljetten på din telefon eller skriva ut den och ta den till teatern.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Vägbeskrivning

The Nutcracker - English National Ballet

Adress
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!