Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst på biljetter till musikaler i London

För oss på Ticmate är London starkt förknippat med musikaler och teater! Har du aldrig sett en musikal eller teaterföreställning i West End, så har du helt enkelt inte upplevt London på riktigt! Vi säljer biljetter till samtliga musikaler i London och till de flesta pjäser. Är du mer intresserad av opera och balett så har vi också mycket att erbjuda! Välkommen att botanisera i vårt stora utbud av föreställningar i London! Mycket nöje!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Nutcracker - English National Ballet

Nutcracker - English National Ballet

Från 626 kr
Den klassiska baletten The Nutcracker (Nötknäpparen) är en magisk och minnesvärd föreställning och ett återkommande och underbart nöje i juletider! 

Upplev NötknäpparenLondon Coliseum i jul. Res tillbaka i tiden med English National Ballet, till ett frosttäckt London upplyst av gaslyktor, och följ med Clara, hennes nötknäppardocka och magikern Drosselmeyer, i denna traditionella julberättelse för hela familjen.

På en sagolik julafton, under ljustyngda julgransgrenar, faller den unga Clara till sömns och vaknar upp (eller..?) till en kamp med den invaderande Råttkungen och hans armé, och hon blir kär i en vacker främling… När luften blir kallare och snöflingorna börjar falla, flyger Clara och hennes nötknäppardocka - som magiskt har antagit en heroisk mänsklig form – iväg med en varmluftsballong över Londons frostade silhuett till det glittrande landet Snö, där deras äventyr verkligen börjar...

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vägbeskrivning

Coliseum Theatre

Adress
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!