Mitridate, re di Ponto

Mitridate, re di Ponto

på Royal Opera House

Pris från 371 kr

Denna okända skatt till opera hade premiär alldeles inna Mozarts femtonde födelsedag, men den återupptäcktes inte förän under 1900-talet. Den spelas sällan på operascenen men här tar strålande sångare från Royal Opera House, under ledning av Christophe Rousset, sig an detta krävande, men vackra verk.

Farnace och Sifare, söner till den mäktiga stridskämpen Mitridate är båda förälskade i faderns fästmö Aspasia. Medan Sifare är fast besluten att vara sin far lojal, svär Farnace att aldrig ge upp. Mitridate upptäcker så småningom att Farnace förbereder sig för att ange honom till fienden, och att Sifare och Aspasia älskar varandra. Han svär att hämnas på dem alla och drar ut i krig. De båda bröderna flyr från sitt fängelsestraff för att följa honom. Mitridate såras och dör av sina skador, äntligen återförenad med sin familj.

Speltiden för Mitridate, re di Ponto är ca. 3 h 30min, inklusive två pauser. Den sjungs på originalspråket italienska och engelsk översättning finns.

Upplev vacker musik och sångkonst på högsta nivå i ett av Europas finaste operahus.

Hur får jag mina biljetter?
När du har slutfört din onlinebokning skikas en e-biljett till din epostadress, denna behöver du bara skriva ut och ta med dig till teatern på föreställningsdagen.
 

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Royal Opera House
Bow Street London
WC2E 9DD London

Latecomers will not be admitted

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-06-26

Bokas till
2017-07-07

Föreställningens längd:
3 hours and 30 minutes

Vägbeskrivning


Covent Garden (Piccadilly Line) 5 minuters promenad

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen