The Merchant of Venice

The Merchant of Venice

på Royal Opera House

Pris från 1630 kr

The Merchant of Venice, Köpmannen i Venedig, är André Tchaikowskys enda opera, och den är baserad på Shakespears klassiska pjäs. Det är en viktig åter upptäckt 1900-talsopera och får här på Royal Opera House sin Londonpremiär. Produktionen är signerad Welsh National Opera som här gör ett gästspel.

Bassanio lånar lite pengar från sin vän Antonio så han ska ha råd att uppvakta den vackra arvtagerskan Portia. Antonio väntar på en återvändande frakt och har så ont om pengar att han i sin tur lånar av Shylock. Tidigare har Shylock blivit mycket dåligt behandlad av Antonio och går bara med på lånet mot löftet att om Antonio försummar återbetalningen får Shylock ta ett skålpund av hans kött.
Bassanio vinner Portias kärlek - men Antonios skepp rapporteras försvunna, och Shylock insisterar på att deras överenskommelse ska gälla. I rätten bevisar Portia (som klätt ut sig till advokat) att det är omöjligt för Shylock att ta köttet utan blodspillan - något som inte stod i kontraktet. Rätten i sin tur tvingar den besegrade Shylock att  att konvertera från judendomen till kristendomen. 

Under London Royal Operas sommarsäsong 2017 ges bara två föreställningar av denna något bisarra komedi - detta är något du inte vill missa!

Hur får jag mina biljetter?
När du slutfört din onlinebokning skickas en e-biljett till din e-postadress, denna behöver du bara skriva ut och ta med till teatern på föreställningsdagen.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Royal Opera House
Bow Street London
WC2E 9DD London

Latecomers will not be admitted

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-07-19

Bokas till
2017-07-20

Föreställningens längd:
3 timmar och 10 minuter, med en paus.

Vägbeskrivning


Covent Garden (Piccadilly Line) 5 minuters promenad

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen