La Traviata

La Traviata

på Royal Opera House

Pris från 3645 kr

La Traviata, en av Verdis mest älskade operor och en av Royal Operas mest populära produktioner återkommer för en sommarsäsong. Ryska sopranen Ekaterina Bakanova och amerikanska sopranen Corinne Winters delar på rollen som Violetta de Valery, och som Alfredo Germont ser, och hör, vi den brasilianske tenoren Atalla Ayan.

Denna passionerade historia om kärlek och uppoffring är baserad på en sann historia om den Parisiska kurtisanen Marie Duplessi, som här kommer till liv i  Rickhard Eyre's regi och Bob Crowleys design.
La Traviata är fylld av välkänd musik, allt ifrån den berömda dryckesvisan, Brindisi, till den rörande "Parigi, o cara" där de två älskande återförenas under Violettas sista stund i livet. Vi får lyssna till dramatiska duetter, storslagna arior och körpartier, och inte minst storslagen orkestermusik, allt under ledning av Maurizio Benini och Christopher Willis (25/6).
Gripande, rörande och passionerad - Verdis La Traviata är opera när den är som bäst.

Hur får jag mina biljetter?
När du slutfört din onlinebokning skickas en e-biljett till din e-postadress, denna är bara att skriva ut och ta med till teatern på föreställningsdagen.


 

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Royal Opera House
Bow Street London

Föreställningsinfo

Bokas från
2019-01-17

Bokas till
2019-01-31

Föreställningens längd:
3 hours 20 minutes

Vägbeskrivning


Covent Garden (Piccadilly Line) 5 minuters promenad

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen