Women on the Verge of a Nervous Breakdown

Women on the Verge of a Nervous Breakdown

på Playhouse Theatre

Pris från 742 kr

Missa inte musikalkomedin Women on the Verge of a Nervous Breakdown i London, baserad på Pedro Almodovars Oscarnominerade film med samma namn!

Föreställningen återskapar den sexiga och färgstarka andan i Almodovars Madrid, där vi ser Pepa (Tamsin Greig) och hennes vänner jonglera sin vardag och extraordinära ögonblick i en hjärtskärande och rebellisk musikalkomedi.

Olivier Award-belönade Tamsin Greig (Episodes, Green Wing, Jumpy, God of Carnage) gör sin musikaldebut i Storbritannien i premiären av David Yazbek och Jeffrey Lane nya musikal baserad på Pedro Almodovar Oscarnominerade film Women on the Verge of a Nervous Breakdown. 

Se den du med! 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Vilken upplevelse !

Det kan inte vara lätt att göra musikal av Almodóvars klassiska film. Eller snarare att göra teater med musik-inslag. För det är mer dialog än musik, vilket säkert är det bästa för att göra storyn rättvisa. Men det är riktigt, riktigt bra underhållning - förutsatt att man gillar denna väldig speciella form av humor.

Just denna föreställning blev väldigt speciell. Det började med att regissören kom upp på scenen och förklarade att det inträffat något som han aldrig tidigare varit med om under sin mångåriga karriär; inte mindre än tre av huvudaktörerna var sjuka, och hade fått ersättas. Man hade repeterat frenetiskt hela dagen, och var bokstavligt talat panikslagna. Dagen innan hade man fått ställa in, men just denna kväll blev det föreställning ändå. Man kan fundera över om detta måhända var ett knep för att få ytterligare effekt av pjäsens tema "på gränsen till nervsammanbrott". Å andra sidan hade det ju varit enkelt att kolla, om det verkligen varit inställt kvällen innan...

Hur som helst så är detta riktigt, riktigt underhållande. Skickligt skådespeleri, snygg scenografi och svart humor av bästa slag. Men om du inte sett filmen, läs gärna in handlingen först. För det är många förvecklingar och en mycket tät intrig med olika teman och underteman.

Rekommenderas!

Lena, Stockholm
FRE, 09 JAN 2015
4.0

 

4.0

Riktigt bra 4.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Playhouse Theatre
Northumberland Avenue
London
WC2N 5DE

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-04-27

Bokas till
2015-05-23

Föreställningens längd:
2 hours 30 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Embankment Station, utgång Northumberland Road (Nothern, Bakerloo, District eller Circle Line). 2 minuters promenad.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen