The Bodyguard

The Bodyguard

på Dominion Theatre

Pris från 519 kr

Vem har inte sett den älskade filmen The Bodyguard med Kevin Costner och Whitney Houston? Nu har du chansen att se The Bodyguard - The Musical i Londons West End. Nypremiär sommaren 2016 på The Dominion Theatre.

Höjdpunkter:
- Se den känslosamma musikalen The Bodyguard
- Välj dina egna platser
- Se Beverley Knight som Rakel Marron
- Se varför våra kunder älskar The Bodyguard
- Se en prisbelönt musikal baserad på succéfilmen 


Musikalen The Bodyguard är naturligtvis baserad på den mycket populära Hollywood-filmen från 1992 med samma namn, där vi såg Kevin Costner och Whitney Houston i huvudrollerna. 

Den tidigare Secret Service agenten Frank Farmer anställs som livvakt för att skydda superstjärnan Rachel Marron från en okänd förföljare.

Intrigerna tätnar, spänningen stiger, kärleken spirar… Denna romantiska thriller inkluderar mängder av Whitney Houston's största hits, inklusive 'Queen of the Night', 'So Emotional', 'One Moment in Time', 'Saving All My Love', 'I'm Your Baby Tonight', 'Run to You', 'I Have Nothing', 'How Will I Know', 'I Wanna Dance With Somebody' samt en av de största balladerna genom tiderna - 'I Will Always Love You'.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning är bekräftad skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Vem passar föreställningen för?
Om du gillade filmen The Bodyguard kommer du att älska musikalen The Bodyguard. Det är en föreställning för alla som gillar en spännande thriller och romantisk historia kryddad med otroliga kärlekssånger.

Finns det någon åldersgräns?
Barn måste vara 12 år och äldre för att få se denna musikal.

Viktig information:
- Producenterna av The Bodyguard kan inte garantera en viss artists medverkan, som alltid är föremål för sjukdom och/eller ledighet.
- Beverley Knight är för närvarande planerad att medverka kvällsföreställningarna tisdagar-fredagar samt båda föreställningarna på lördagar.

Fantastiskt 4.4

4.4 Betyg från 22 kundrecensioner
The Bodyguard i London - se den!

En enastående musical med världsstjärnan Beverly Knight! Passa på att se den i år, (slutar 7/1-17)!
(Beverly medverkar dock inte alla datum, kolla på teaterns hemsida.)

Astor, Uppsala
TIS, 22 NOV 2016
4.4
Underbar!

Ska du endast gå på en musical så välj The Bodyguard. Sångnummer och andra prestationer var fantastiska, likaså ljus och akustik.

Pia, Södertälje
TOR, 22 SEP 2016
4.4
Underbar!

Ska du endast gå på en musical så välj The Bodyguard. Sångnummer och andra prestationer var fantastiska, likaså ljus och akustik.

Pia, Södertälje
TOR, 22 SEP 2016
4.4
.

Sångprestationerna var fantastiska

Karin, Svängsta
LÖR, 16 AUG 2014
4.4
En av de bättre musikaler jag sett

Handlingen är ingen överraskning för den som har sett filmen. Alla moment i filmen finns inte med så klart, men tillräckligt för att man ska känna igen sig. Mycket avancerat och påkostat scenbygge. Bra sångerskor + sångare. Helt ok sikt trots att vi satt på andra ballkong. En mycket trevlig upplevelse.

Peter, Västerås
TOR, 22 MAJ 2014
4.4
Enastående musikal !!!!!!

Fantastiska sångare man ryser från den första tonen till de sista jag ville inte att det skulle ta slut.
Hon som sjunger huvudrollen funderar man om det är en klonad Whitney och hennes syster som sjunger i handlingen ojoj gå och hör den och upplev den ingen kan bli besviken

Carina, Västerås
TIS, 11 MAR 2014
4.4
The Bodyguard

Bra att vi hade sett filmen innan....men handlingen är inte helt lika förstås.

Åsa, Västerås
TOR, 30 JAN 2014
4.4
Kanonbra

En helt fantastisk föreställning som får publiken att stå upp i bänkraderna och dansa och jubla. De har på ett alldeles lysande sätt vävt in flera av Whitney Hustons största hits i musikalen, alla sånger för verkligen handlingen framåt. Hela ensambeln känns trovärdiga i sina roller och man vill bara ha mer, mer, MER!!!! Musikalen är definitivt värt ett besök om man är i London och tyckte om filmen The Bodyguard.

Jill, Sundbyberg
LÖR, 04 JAN 2014
4.4
VÄRD EN RESA I SIG

The Bodyguard är helt klart en favoritfilm & jag var först skeptisk till att gå på musikalen då jag var övertygad om att jag skulle bli besviken. Jag har varit på en hel del musikaler & har därför väldigt höga förväntningar på kvalitén men att jag skulle bli såhär överväldigad trodde jag aldrig. Helt klart det bästa jag sett!! Har redan börjat planera en resa dit med min mamma för att gå på den snart igen. Den är verkligen värd en resa i sig & jag är helt övertygad om att jag kommer se denna många gånger igen. HELT FANTASTISK!

Andreas, Borås
TIS, 26 NOV 2013
4.4
Bra musikal!

Blev rekommenderad att gå på The Bodyguard av en arbetskollega. Föreställningen motsvarade mina förväntningar med bra musik, skådespelare, dansare och en välkänd handling från filmen. Även min annars så musikalmotvillige make tyckte om föreställningen.

Susanne, Älvsjö
TIS, 29 OKT 2013
4.4
Omdömme

Riktigt bra miljö i kombination med artister och musik. Sångrösten hos Rachel går inte att skilja från Whitney H
/Ulf

Ulf, Älvängen
TIS, 22 OKT 2013
4.4
Helt underbar!!"

Har nu sett denna 2 gånger och den är helt fantastisk!! Får jag tillfälle så kommer jag att se den igen!! Säger bara gåshud från början till slut + några tårar !!!

Madeleine, Uppsala
LÖR, 27 JUL 2013
4.4
Magiskt!!!!

Absolut det bästa jag sett. "Ståpäls" och tårar i ögonen under hela musikalen . Den ska ses igen i juli när vi är där igen.

Madeleine, Uppsala
TIS, 11 JUN 2013
4.4
Härliga musikalartister

Väl värd sina pengar men ingen kan ju sjunga som Whitney Jouston.

Christina, Vaxholm
TIS, 14 MAJ 2013
4.4
En härlig stund!

Underbar sång, bra scenografi och en härlig lovestory som kändes äkta ända upp på översta läktaren!

Marie, Partille
TIS, 26 MAR 2013
4.4
Spar dina pengar

Detta var en slakt på Whitney Houstons låtar. Sångarna klarade inte av att sjunga dessa låtar vilket förstörde dem i stället. Stel regi och iscensättning. Se något annat i stället!

Åsa, Stockholm
LÖR, 22 DEC 2012
4.4
Bra!

Bra ljus ocj ljud, kändes intimt, som att man kom nära. Alla kulisser var väl inte lika bra, några kändes löjliga, men allt som allt var musikalen sann mot filmen. Och jag tycker att de sjöng bra, speciellt den kvinnliga huvudrollsinnehavaren, och sonen! Roligt när barn får ta sån plats och möjlighet att vara med och sjunga!

Sara, Varberg
ONS, 19 DEC 2012
4.4
Bra!

Bra ljus ocj ljud, kändes intimt, som att man kom nära. Alla kulisser var väl inte lika bra, några kändes löjliga, men allt som allt var musikalen sann mot filmen. Och jag tycker att de sjöng bra, speciellt den kvinnliga huvudrollsinnehavaren, och sonen! Roligt när barn får ta sån plats och möjlighet att vara med och sjunga!

Sara, Varberg
ONS, 19 DEC 2012
4.4
Älskar filmen

Musicalen var en kopia av filmen, musiken var helt fantastisk och låtarna en kopia.

Ing-marie, Varberg
TIS, 04 DEC 2012
4.4
Fantastiska skådespelare .

Vacker sång och medryckande handling. Jag tror nog det är lättare att följa om man sett filmen men förtär mycket prat också. Stående ovationer när vi va där och fantastiskt extranummer där publiken fortfarande stod upp och sjöng med. Se den.

Berit, Abbekås
TIS, 04 DEC 2012
4.4
Bäst jag sett

En fantastisk musikal med underbar musik. Rekommenderar den varmt till er som besöker London.

Lennart, Hägersten
MÅN, 03 DEC 2012
4.4
Kanonbra

Sång, skådespelare allt var bra. Jättebra effekter, med ljud och bakgrundsbilder.

Lotta, Järbo
TOR, 29 NOV 2012
4.4

 

4.4

Fantastiskt 4.4

Betyg från 22 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Måndag-lördag kl 19.30

Matiné
Onsdag & lördag kl 15.00

Bokas från
2017-01-07

Bokas till
2017-01-07

Föreställningens längd:
2 h 30 min

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Tottenham Court Road Station, utgång Tottenham Court Road (Central eller Northern Line). Teatern ligger precis utanför stationen.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen