Tailor Made Man

Tailor Made Man

på Arts Theatre

Pris från 306 kr

Tailor Made Man på Arts Theatre i London West End är en ny och kraftfull musikal. Biljetter till Tailor Made Man i London bokar du här!

Tailor Made Man är den sanna historien om stumfilmsskådespelaren William Haines, som fick sparken av MGM Studios chef Louis B Mayer, eftersom han var homosexuell och vägrade att ge upp sin livslånga partner Jimmy Shields.

1930 var William "Billy" Haines en av MGM största manliga stjärnor, endast överträffad av John Gilbert. På filmduken var han känd för att alltid få flickan i den allra sista scenen. Men bakom filmduken levde han ett helt annat liv. Billy levde öppet med sin älskare och tidigare stand-in Jimmy Shields. Deras förhållande tolererades av MGM Studios ända tills rykten började sprida sig till allmänheten. Louis B Mayer beordrade honom att gifta sig med stumfilmsskådespelerskan Pola Negri. Billy vägrade och Louis B Mayer avskedade honom. Detta var början på en ny och ännu mer framgångsrik karriär som inredningsarkitekt för Hollywoodstjärnor.

Tailor Made Man är en kraftfull berättelse om Hollywood och dess hyckleri, men mest av allt är det berättelsen om Billy och Jimmys turbulenta och passionerad kärleksaffär som varade och överlevde i 50 år.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Arts Theatre
6-7 Great Newport Street
London
WC2H 7JB

Föreställningsinfo

Bokas från
2013-02-13

Bokas till
2013-04-06

Föreställningens längd:
2 hours

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly/Northern Line).

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen