Sunset Boulevard

Sunset Boulevard

på London Coliseum

Pris från 1488 kr

Sunset Boulevard spelas i West End på London Coliseum, under en starkt begränsad period, våren 2016! Se Glenn Close och svenske Fred Johanson i Sunset Boulevard, klassikern av musikalkungen Sir Andrew Lloyd Webber

Höjdpunkter
- Se Glenn Close & Fred Johanson live på scen

- Upplev en magisk musikalklassiker av Lloyd Webber

- Välj dina egna platser 

- Starkt begränsad spelperiod, t o m 7 maj 2016.

Vad handlar Sunset Boulevard om?  

Musikalen handlar om Norma Desmond, som var den absolut största stumfilmsstjärnan på sin tid, men när talfilmen gjorde sitt intåg föll hon snabbt i glömska. Joe Gillis är manusförfattaren som kämpar hårt för att få sitt liv att gå runt tills han av misstag går till nummer 10086 Sunset Boulevard, Norma Desmonds hem. Detta möte mellan stjärnan och författaren kommer att förändra båda deras liv drastiskt. Andrew Lloyd Webbers fantastiska musikal Sunset Boulevard bygger på Billy Wilders klassiska film från 1950-talet och fångar själen i ”The Golden Age of Hollywood” på ett strålande sätt.  

"Måndagens premiär möttes av stående ovationer och ett jubel som nästan lyfte taket efteråt. Recensionerna är enastående. Jag har aldrig varit med om något liknande under alla mina 20 år i branchen", säger Sofie Haag, vd för produktionsbolaget From Sweden Productions, i ett pressmeddelande

Vi ser Glenn Close i rollen som Norma Desmond, en roll hon tidigare spelat och som hon 1994 vann en Tony Award för, i originaluppsättningen på Broadway, New York. Glenn Close gör i Sunset Boulevard sin premiär på scen i West End och London Coliseum. Hyllade skådespelerskan Glenn Close har vi sett i mänder av filmer, TV-produktioner och teaterföreställningar genom årtionden, Garp och hans värld, Farlig förbindelse, Farligt Begär, Andarnas Hus, 101 Dalmatiner, 102 Dalmatiner, Air Force One och The Stephford Wives för att nämna några filmer, kanske mest kända för den svenska publiken. 

Vår svenske Fred Johanson ser vi i rollen som Normas butler, Max von Meyerling. Fred är en av våra stora musikalstjärnor, både i Sverige och utomlands. Fred har bland annat spelat i Fame, Les Miserables, Cats och Evita i London och i Skönheten och Odjuret, Sunset Boulevard och Jesus Christ Superstar (den senare både på scenen och i filmen från 2001) i Sverige. 
Hyllningarna för hans tolkning av butlern Max i Sunset Boulevard har inte låtit sig vänta.

"Fred Johansons basröst är en skönhet" - The Times
"(Fred Johanson)..lyser av ståtlig prakt" - The Guradian
"en mästerlig insats", passar rollen perfekt" - British Theatre

Andra klassiska musikaler i London: 
Phantom of the Opera - Les Misérables - Miss Saigon

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. Vem passar föreställningen för? 
Sunset Boulevard är en av världens mest populära musikaler, och föreställningen tilltalar en bred publik. Musikalen är dock inte lämplig för små barn.

Vilka ingår i teamet bakom Sunset Boulevard?
Musikalen baseras på Billy Wilders klassiska Paramount-film från 1950. Musik av Andrew Lloyd Weber och David Cullen, text av Don Black och Christopher Hampton, Regi av Lonny Price, musikalisk ledare samt dirigent är Michael Reed. Föreställningen produceras av ENO The English National Opera i samarbete med GradeLinnit Company.

Sunset Boulevard RecensionerSunset Boulevard Recensioner

"Full throttle and full satisfaction"
Sunday Times


"A jaw-droppingly skilful cast"
The Times


 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

London Coliseum
St Martin's Lane
London
WC2N 4ES

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Mån-lör kl 19.30

Matiné
Ons & lör kl 14.30

Bokas från
2016-05-03

Bokas till
2016-05-04

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Northern/Piccadilly Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen