Spamalot

Spamalot

på Playhouse Theatre

Pris från 850 kr

Monty Python’s musikal Spamalot är tillbaka i London West End på Harold Pinter Theatre! Boka dina biljetter till denna galet roliga musikal här - Monty Python's Spamalot i London West End! 

Kritikerrosade musikalen Spamalot är ”Lovingly ripped off” av den klassiska Monty Python filmen ”The Holy Grail”. Spamalot återberättar legenden om Kung Arthur och hans riddare av det runda bordet och innehåller ett antal extremt sparsamt klädda dansöser, för att inte tala om alla kor, mördarkaniner och fransmän. Spamalot har vunnit den prestigefulla Tony Award för bästa musikal viket är musikalvärldens motsvarighet till en Oscar.

Spamalot regisseras av Oscarsbelönade Mike Nichols och innehåller (nästan) helt ny musik av Eric Idle (är inte släkting till den tredje längsta Python-medlemmen) och John du Prez. 

Musikalen innehåller oförglömliga låtar som "He Is Not Dead Yet", "Knights of the Round Table", "Find Your Grail" och självklart "Always Look On the Bright Side of Life"!

Andra "feel good" musikaler som varmt kan rekommenderas: We Will Rock You och Mamma Mia.

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 17 kundrecensioner
Skrattfest!

Man får många skratt och musiken är trevlig!

Susanne, Malmö
TIS, 22 APR 2014
4.5
Två roliga timmar

Spamalot på Playhouse teathre bjöd hela familjen på två fantastiska timmar. Skådespelarna bjuder på sig själv och verkar ha väldigt roligt på scenen...

Birgitha, Dvärsätt
MÅN, 23 SEP 2013
4.5
Rolig

Rolig musikal, lätt att förstå, jättebra skådisar. Tiden bara flög fram.

Marie, Helsingborg
ONS, 18 SEP 2013
4.5
Fantastiskt rolig show!!

Spamalot var en helt underbart rolig show med massa skratt och även väldigt skickliga sångare. En jättemysig teater, The Playhouse Theatre. Jag rekomenderar verkligen alla att se denna.

Annika, Holmsjö
TIS, 17 SEP 2013
4.5
Glädje från början till slut!

Hela föreställningen präglas av energi, glädje, utomordentliga sånginsatser och kärlek till publiken!

Jenny, Mölndal
SÖN, 01 SEP 2013
4.5
Akademikerhumor

Föreställningen är lite som ett Chalmersspex el dyl men med professionella skådisar. Jag och sonen (17 år) skrattade och frustade och sjöng med. Övriga publiken var lika mycket med på noterna vilket givetvis höjde stämningen ytterligare.
Alla som är barnsliga kommer att ha jättekul -det lovar jag.

Ulrika, Västra frölunda
TIS, 25 JUN 2013
4.5
Mycket underhållande!

Väldigt rolig föreställning - vi skrattade så vi grät! Proffsigt framfört och det syntes verkligen att skådespelarna hade roligt på scen. Lite improvisation bjöd de också på. Ett stort plus också för den mysiga teatern.

Rebecca, Spånga
TIS, 21 MAJ 2013
4.5
Kunglig!

Hann precis fram och fick se en intim och underhållande teater med duktiga skådisar. En väl inkörd grupp som hade roligt på scen och kunde sprida det vidare. Riktigt bra. Ljudet var dock lite för högt så när "lady of the lake" sjöng så skar det i öronen (jo, hon hade en rejäl pipa den damen!).

Rickhard, Sveg
TOR, 16 MAJ 2013
4.5
A Hole lot of Fun

Riktigt roligt och fantastiska skådespelare. En föreställning du inte får missa om du är i London

Ann-sophie, Stockholm
TIS, 14 MAJ 2013
4.5
Proffsigt roligt

En oväntad skrattfest på en liten charmig teater nära Themsen med en super proffsig ensemble. Toppen! BB

Bengt, Sweden
FRE, 26 APR 2013
4.5
Härligt och galet

Spamalot var underbart galet och roligt. Vi satt högst upp men såg och hörde bra

Nils olof, Lidingö
MÅN, 08 APR 2013
4.5
Spamalot

Fungerade kanon med uthämtning av biljetterna på plats med trevlig/vänlig personal som visade oss tillrätta.
Riktigt bra musikal med proffsiga skådespelare rakt igenom.
Mycket humor och starka sånginsatser med bra ljud, i en liten fin teater.
Vi fick tag i prisvärda biljetter på övre plan/upper circle som gav mycket värde för pengarna.
Kan starkt rekommendera både bokningssajten och föreställningen till er som funderar på att boka.

Roger, Bromölla
MÅN, 08 APR 2013
4.5
Monty Python at their best

If you are a Monty Python fan don't miss this musical. Laughed non-stop and totally enjoyed ourselves. The cast seemed to be having a fun time as well, joked with the audience, so it was a bit of an extra mini-comedy show inside the musical.

Linda, Sodertalje
ONS, 27 MAR 2013
4.5
Högsta klass på denna musikal

Jag är en van och ganska kräsen teaterbesökare från Stockholm, och jag är inte överförtjust i musikaler. Jag är däremot en stor fan av Monty Python. Det här var nog det roligaste och mest underhållande jag någonsin sett i mitt liv. Full fart hela tiden, otroligt proffsig ensemble med exakt tajming i alla skämt, fantastisk sång och en kvalitet som inte går att beskriva. Allt detta i en underbar gammal teater alldeles nere vid Themsen. En 100 % lyckad kväll för mig (53 år) och mina två barn (18 och 16 år). Och en överraskning var att det inte bara var utländska turister där utan även en hel massa engelsmän.

Anna, Sodertalje
SÖN, 03 MAR 2013
4.5
Spamalot

Verkligen en jättebra musikal!! Gå och se den!!

Maria, Åkersberga
FRE, 18 JAN 2013
4.5
Kuuuul

Den var jätterolig, se den!

Jeanette, Göteborg
LÖR, 22 DEC 2012
4.5
Jätte smidigt!

Det var väldigt enkelt hämta ut biljetterna och föreställningen var jätte bra.

Robin, Örebro
SÖN, 16 DEC 2012
4.5
"Vi var sex tjejer från Stockholm som såg spamalot, en helt underbar föreställning, bra music och roligt, mycket skratt. En av tjejerna ska gå och se om den med sin man i November, så kanonbra var föreställningen. Fast platserna var inte så bra, för högt upp men det vet man ju inte när man bokar, en av tjejerna tål inte höga höjder, så hon hade lite jobbigt. Men boka biljetterna fungerade jättebra, och hämta dom på teatern var inga problem."
Pia, Stockholm

"Jättesmidigt och billigare priser än de vi såg på engelska boknings-siter som vi först letade på. På Londonmusikaler.se fanns det gott om sittplatser att välja på några veckor innan och när vi väl bokade några dagar innan fanns det fortfarande flera alternativ. Vi hade "sämre" platser båda förställningarna enligt skisserna men väl på plats så var platserna bra! Kul var också att program och andra prylar till försäljning i samband med föreställningarna var så mycket billigare än när man går på teater/musikal i Sverige så nu kunde man unna sig att köpa lite knasiga saker och ta med hem. Spamalot var väldigt rolig och vi skrattade mycket. Trevligt var också att man fick ta med sig sin dryck in i lokalen så man slapp stressa i pausen. Fantastisk show och väl genomarbetat. Hög nivå på ensemblen! Vi rekommenderar alla som gilla Monty Python att se den för det var hög "igenkänningsfaktor" och även den som inte sett MP förut kommer gilla den för den var så galen. Inte en tråkig stund!"
Katja, Huddinge

"Vi tyckte mycket om föreställningen, som var enormt rolig. Finessen för oss, som inte är riktigt flytande i vår engelska, var att så mycket roligt förekom på scenen att det inte gjorde så mycket att vi missade en hel del av replikväxlingen. Dyrt, men faktiskt värt pengarna."
Per, Partille

"Vi tyckte att den var trevlig och rolig.Enkelt och prisvärda biljetter, bara att hämta ut. TOPPEN!!"
Åsa, Mora

"Musikalen Spamalot som vi bokade via LondonMusikaler.se var mycket bra, det är en fördel om man har sett filmen Holy Grail som musikalen bygger på och tycker om Monte Pythons humor. Vi fick biljetter på balkong högt upp och var lite oroliga att det var för långt från scenen men det visades sig att det inte var några större problem. Priset vi fick på biljetterna var bra och prisvärt."
Peter, Hammarö

"Spamalot var helt hysteriskt rolig. Skratt från oss svenskar som blev uttittade av boring englishmen. Vi hade platser ganska högt upp – men vi både såg och hörde bra. Nina var fantastisk i rollen som Lady of the Lake. Den kulsprutepruttande fransmannen glömmer vi inte och inte heller den vackra dansen som Lancelot gjorde som ”gay”. Dessutom mycket tacksamma för det här behändiga sättet att beställa biljetter."
AnneLie, Sandviken

"Att se "Spamalot" i London tillsammans med 18-årige sonen visade sig vara en fullträff både för mig som musicalvan och för den mindre musicalvane tonåringen! Han hade nämligen kunskap om Monte Pyton och då måste det ju vara kul var utgångsläget. Och kul var det! Hela föreställningen kändes som ett leende med perfekt lagom långa sång o dansnummer som aldrig blev för utdragna eller för sega någonstans. Dock rekommenderar jag ingen som inte kan engelska att besöka föreställningen eftersom man då tappar alldeles för många poäng i handlingen. Då och då tappade även vi bort några engelska ord och vips så skrattade hela salongen utom vi!"
Airi, Svenshogen

"Vi tyckte föreställningen var riktigt kul. Alla engelska skämt kanske vi inte hängde med på riktigt men det gjorde inte så mycket, det hände så otroligt mycket på scenen med all rekvisita. Att hämta ut biljetterna på plats fungerade också mycket bra."
Karin och Per, Ludvika

Spamalot RecensionerSpamalot Recensioner

"I felt I might actually die of laughter."
The Independent


"It's a wonderful night and I fart in the general direction of anyone who say otherwise."
The Daily Telegraph


"Very funny? You bet. You'd have to be a dead parrot not to agree."
The Times


 

4.5

Fantastiskt 4.5

Betyg från 17 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Playhouse Theatre
Northumberland Avenue
London
WC2N 5DE

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 8pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2.30pm

Bokas från
2014-04-12

Bokas till
2014-04-12

Föreställningens längd:
1 hour 55 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Embankment Station, utgång Northumberland Road (Nothern, Bakerloo, District eller Circle Line). 2 minuters promenad.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen