Sister Act Live Choir

Sister Act Live Choir

på Central Hall Westminster

Pris från 367 kr

Sister Act The Musical i London West End är baserad på filmen med samma namn. Sister Act The Musical spelar på London Palladium. Köp dina biljetter här!

Da Disco diva Deloris Van Cartier blir ögonvittne till ett mord och polisen placerar henne på det enda stället de inte tror att hon ska bli upptäckt - i ett kloster! Förklädd till en nunna har Deloris svårigheter med att leva under de stränga reglerna i klostret. För att få tiden att gå drar hon nytta av sina disco-färdigheter och sina unika sångtalang för att blåsa nytt liv i klostrets slumrande kör. Men uppmärksamhet kring körens mya image blir inte enbart positiv, Deloris täckmantel hotas att avslöjas. Inom kort är mördarna henne på spåren, men mördarna finner inte bara Deloris utan också hennes nya systrar!

Sister Act The Musical är based på filmen med samma namn med Whoppi Goldberg i huvudrollen som Deloris. Alan Menken har skrivit musiken till Sister Act. Alan Menken är också känd för att ha komponerat musiken till ett flertal stora musikaler t ex "Little Shop of Horrors', 'Beauty and the Beast', 'The Little Mermaid' och nyligen till succeefilmen 'Enchanted". Sister Act The Musical blir lika kul och varmhjärtad som filmen.

Ibland finner man vänner på platser man minst anar det!

Kundkommentar
"Jag gillar filmen “En värsting till syster”, men musikalen lyckades faktiskt överträffa förväntningarna! De använde scenen på ett bra sätt, med mycket kulissbyten. Skådespelarna var trovärdiga, och karaktärerna överraskade med jämna mellanrum. Dessutom hade de lagt till handling och repliker som inte fanns i filmen, till stor fördel för musikalen. Kort sagt – gillar du filmen så vill du absolut se musikalen. Gillar du inte filmen så är chansen ändå stor att du får glädje av musikalen!"
Anna, Malmö

Sister Act Live Choir RecensionerSister Act Live Choir Recensioner

"Glorious Fun!"
The Daily Telegraph


"A divine all singing, all dancing musical comedy!"
Daily Express


"Patina Miller - a star is born"
Magic FM


"Sister Act answered all my prayers and more!"
Daily Mail


 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Central Hall Westminster
Storey's Gate
London
SW1H 9NH

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 3pm

Bokas från
2017-04-28

Bokas till
2017-04-29

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen