Priscilla Queen of the Desert

Priscilla Queen of the Desert

på Palace Theatre

Pris från 1133 kr

Välkommen ombord på ditt livs bussresa! Priscilla Queen Of The Desert parkerar i Londons West End för att ge dig en musikal upplevelse utöver det vanliga! Här köper du dina biljetter!

Priscilla Queen Of The Desert baseras självklart på storfilmen från 1994 med samma namn. Priscilla är en varm och rolig berättelse om tre vänner som ska delta i en stor ”drag”-tävling. De stiger ombord på en något medfaren buss och åker iväg på sina livs äventyr. Längs vägen möter de inte bara vänskap och kärlek, utan mycket mer än de någonsin kunnat drömma om.

Priscilla Queen Of The Desert är känd för sina vilda och fantastiska kläder, och tillsammans med musik som är rent ”dance floor”-klassisk är Priscilla en musikalisk resa rakt in i ditt hjärta.

Med Ben Richards, Tony Sheldon och Oliver Thornton i huvudrollerna är Priscilla Queen Of The Desert en av de största musikalupplevelserna i London just nu!
 
Andra musikaler i London som är baserade på stora filmsuccéer: Billy Elliot - Legally Blonde - Ghost The Musical - Shrek The Musical & The Lion King.

"Föreställningen var fantastisk! Mycket bra musik, härliga scenlösningar, och en riktigt härlig feelgood-känsla i kroppen när vi gick ut. Därtill så var teaterns personal mycket hjälpsamma och glada. En varning är att platserna längst fram på balkong har enormt litet benutrymme. När vi klagade att det inte gick att sitta där, flyttades vi genast till bättre platser! Mycket imponerande. "
Gunilla, Stockholm

"Kanonmusikal!! Väldigt lätt att förlja med i och både roligt och sorglig handling. Jättebramusik och färgsprakande kostymer. Negativt: platserna; satt på högsta balkong med nästan obefintlig sikt. Det var oerhört varmt så svala kläder!"

Carolina, Norrköping

"Har man sett filmen (som är kanon) kan man känna sig lugn - musikalen är väl trogen orginalet. Det är full fart från början, härlig musik, bra artister. Jason Donovan som har en av huvudrollen minns alla som sett den gamla serien "Grannar". Vi satt högst uppe på balkongen - jag rekomenderar att man väljer en bättre plats för vi var lite väl högt upp. Väldigt trevlig personal och drinkar kan tas med under föreställningen. Kan varmt rekomendera denna musikal. Lite kul i början med "svenskarna"! "
Maria, Västerås

Priscilla Queen of the Desert RecensionerPriscilla Queen of the Desert Recensioner

"Big hit musical. I welcome Priscilla with open arms."
Evening Standard


"Eye-poppingly extravagant."
The Guardian


"A huge antidote to the doom and gloom of the recession."
Daily Mail


"Energy, fun, wisecracks galore"
The Times


Priscilla Queen of the Desert PressmeddelandePriscilla Queen of the Desert Pressmeddelande

P R I S C I L L A Q U E E N O F T H E D E S E R T T H E M U S I C A L ...
Priscilla Queen of the Desert Pressmeddelande Läs merLäs mer

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Palace Theatre
109-113 Shaftesbury Avenue
London
W1D 5AY

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Thursday and Saturday 2.30pm

Bokas från
2009-03-10

Bokas till
2011-12-31

Föreställningens längd:
2 hours 15 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station, utgång Charing Cross Road (Piccadilly eller Northern Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen