Mamma Mia! Until 1st September

Mamma Mia! Until 1st September

på Prince of Wales Theatre

Pris från 717 kr

Världens populäraste show Mamma Mia - the musical spelas på Prince of Wales Theatre i originalstaden London! Som bekant står ABBA för den medryckande musiken! 

Svenske Andreas Gyllander gör sin West End debut som Sky i Mamma Mia! Från den 11 juni 2012 kan vi se honom på scenen!

Andreas är utbildad vid Royal Academy of Music i London, och vi har fått se honom i flera uppsättningar på NorrlandsOperan, Lerbäcks Teater, Svenska Teatern i Helsingfors samt senast på Madinat Theatre i Dubai. På filmduken har vi sett Andreas som Lucas i Inga Lindströms Hannas Fest. 

Över 40 miljoner människor runt om i världen har förälskat sig i karaktärerna, handlingen och musiken som gör MAMMA MIA! till den ultimata feel good musikalen!

Manusförfattaren Catherine Johnsons glada, roliga historia utspelar sig i ett grekiskt öparadis. En dotter försöker kvällen före sitt bröllop hitta sin far, vilket för tre män ur hennes mors förflutna tillbaka till den ö de inte har besökt på 20 år. Berättelsens magi i ABBA:s tidlösa låtar utvecklar den här historien om kärlek, glädje och vänskap, och varje kväll har alla sin livs kväll!

Föreställningen bjuder på 27 av ABBAs mest välkända låtar, bland andra Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Super Trouper och Mamma Mia! MAMMA MIA! spelas oftare internationellt än någon annan musikal, och är världens främsta föreställning!

Läs mer om Andreas Gyllander och Mamma Mia på vår blog

Andra "feel good" musikaler som varmt kan rekommenderas: Mamma Mia, Billy Elliot, Priscilla Queen of the Desert 

Andra musikaler i London som har musik skriven av världskända solister eller grupper: Mamma Mia - The Lion King - Thriller-Live & Jersey Boys.

Från september 2012 spelar Mamma Mia på Novello Theatre i London.

Läs mer om Mamma Mia! på Broadway i New York! 

"Det var första gången jag var på musikal och jag var så glad efteråt att jag och min fästman bestämde oss för att vi ska komma tillbaka till London och se fler musikaler. Mamma mia får 10 solar av 5 möjliga. Riktigt kul!"
Simona, Stockholm

"Mycket bra. Den musikaliska lekfullheten är det bästa med denna musikal. Danserna fantastiska eller egentligen alla scener där hela ensemblen var med. Otroligt bra samarbete. Skrattet fanns med och nådde mig, på raden näst längst bak. Jag återkommer!"
Mia, Malax

"Kanonarrangemang, fantastisk upplevelse. Allt funkade strålande med biljetterna!"
Anders, Nacka

"Fantastisk föreställning! Alla sjöng förstklassigt och det blev en upplevelse utöver det vanliga! Kan rekommendera den varmt!"
Eva, Sverige

"Att se Mamma Mia i London var en underbar upplevelse, för det första var det jättesmidigt att beställa biljetter via londonmusikaler.se och sedan hämta ut dom på teatern, sedan var själva musikalen jättebra, skådespelarna var jätteduktiga och man verkligen levde sig in i musikalen! Kan verkligen rekommendera Mamma Mia i London."

Maria, Motala

"Mamma Mia var underbar!!!"
Ewa, Bromölla

"Mamma Mia var ett säkert kort! Kanonbra! Vi var familj, inkl 2 tonåringar. Vi kunde historien men det gjorde inget, för det var toppenbra. Bokningen gick hur smidigt som helst, likaså biljetterna som vi hämtade i kassan en dryg timme före föreställningen. Kan varmt rekommendera både Londonmusikaler.se och Mamma Mia."
Elisabeth, Skövde

"Mamma Mia var fantastiskt bra! En riktig "feel good" upplevelse."

Lotta, Söderköping

"Mycket bra,aktörerna var roliga och duktiga sångare."
Carina, Piteå

"Mmm, gillar den skarpt. Hade sett filmen innan bara, men musikalen var grym, bättre än filmen tycker jag absolut. Skådespelarna var grymma och sen gör ju muskiken väldigt mycket också, eftersom man känner igen musiken... Men ja, gå och se den, absolut."
Lasse, Stockholm

"Fanstastisk upplevelse. Vilken show vilken musikal. Kände mig fylld av glädje efteråt. Rekomenderar den starkt. Värd varje krona vi betalade."
Feryal, Nacka

"Vi tyckte att det var mycket bra och vi är fullt tillfreds med föreställningen. De vi blev lite konfunderade över var att vi inte kunde hämta våra biljetter förrän en timme innan föreställningen började. Borde kanske blivit informerade om det lite tydligare, då vi beställde våra biljetter. Man stod där och skämdes lite, eftersom då vi kom, runt middagstid och stod i en lång kö med folk och så bli avvisade med att” ni får inte era biljetter förrän en timme före föreställningens början”, kändes som om man ville planka in. Annars var det ok. Bra skådespelare och duktiga sångare och sångerskor."
Jan-Olav, Löddeköping

"Jag har sett Mamma Mia i New york på Brodway, i London och till och med i Danmark när den sattes upp på Tivoli i Köpenhamn. Nu ska jag snart till London igen och gissa vilken musikal jag vill se!!! Man kan aldrig tröttna på Mamma Mia, musiken är fantastisk och skådespelarna i musikalerna som jag har sett levererar alltid överförväntan. Det är feel good ut i fingerspetsarna - se den ni ångrar er annars, jag lovar!"
Josefin, Göteborg

"En fantastisk upplevelse för hela sällskapet!"
Veronika, Stockholm

"Jag var och såg Mama Mia i London och det var verkligen en upplevelse. Jag kan verkligen rekommendera detta och tycker att ALLT var bra, musiken, skådespelarna och handlingen. Härligt!!"
Katarina, Stockholm

"En fantastisk föreställning som gör sig mycket bra på den lilla teatern Prince Edward. Trots att vi satt ganska långt bak så kändes det som om vi satt nära och vi såg och hörde bra. Mamma Mia gör sig mycket bättre live än på film och de lyckades jättebra med att förmedla känslan av att vara på en grekisk ö. Skådespelarna var jättebra och sjöng fantastiskt."
Mia, Göteborg

"Fantastisk! Underbar sång, musik, rekvisita - Humor blandat med härlig musik!"
Elina, Linköping

"Vi köpte sk Middagspaket för 2 vuxna och 2 barn + Mamma Mia. Bokningarna funkade perfekt. Själva musikalen var fantastiskt. Märktes inte att den spelats länge. Superlativerna räcker inte till. Allt funkade klanderfritt med uthämtning av biljetter osv. Men TEATERmenyn som vi betalt på förhand på Planet Hollywood var en katastrof. Rent lurendrejeri. En snustorr hamburgare eller en ännu torrare kyckling att välja på, med pommes och en isig vaniljglass som efterrätt. McDonalds lägger mer kärlek på sina hamburgare. Tanken är ju god, men detta var ett riktigt lågvattenmärke för att tjäna pengar. Det ska dock påpekas att servicen var utmärkt. Noterbart var också att det var mycket stoj under själva föreställningen av Mamma Mia pga flera efterinsläpp av publik ganska långt in i föreställningen."
Erik & Karin, Gävle

"Mamma Mia var en höjdare! Fantastisk scenografi och humor! Hade en härlig vecka i England med det var höjdpunkten! Skickar stort tack till skådespelarna!"
Anna, Glommersträsk

"Bra men filmen var bättre.."
Catharina, Uppsala

"En fantastisk föreställning! Levande och naturliga skådisar som sjunger bra och har en fenomenal scen närvaro. Själva Mamma Mia är som en tidskapsel från 80-talet och det hissnar och fascinerar att det är en tid som redan tillhör vår historia och en generation som våra ungar nu har att revoltera emot. Förvånad och stolt över att jag faktiskt kunde de allra flesta låtarna. En riktigt rolig kväll!!!"
Elisabeth, Nyköping

"Jag lovar er, ni måste se den! Den är grym och är minst lika bra som filmen! Jag och min pappa var i London förra året och såg den och det var en fantastisk upplevelse!"
Kelly, Kullavik

"Min dröm går i uppfyllelse, den är den bästa musikalen av alla. Jag var i sjunde himmmlen hela tiden. Har nu sett den 3 svenska och 3 engelska men vill gärna se den igen. Är ju ett stort ABBA fans till tusen så bara se den den är fantastiskt. Se den ni kommer att vara i 7 himmlen som jag. Gåshud blev det också. Fantastik! Se den bara."
Anette, Landskrona

"Mamma Mia är en fantastisk musikal! Den är rolig, fartfylld och gjorde att jag hade ett leende på läpparna resten av kvällen."
Sofia, Njurunda

"Den var väldigt medryckande och gav precis så mycket "abba-feeling" man hade föreställt sig utan att det blev "för mycket". Sångerskorna och dansarna var helt och fullt i top klass. Vi kan tyvärr inte jämföra med andra versioner av Mama mia, men var helt nöjda med denna föreställning. Vi hade roligt, och kände oss lagom nostalgiska efter showen... Handlingen är lagom "tramsig" för att kännas medryckande, utan att för den skull ta bort focus från musiken. Helt klart värt att offra en fredag kväll i London för detta."
Joakim, Skellefteå

"Mamma Mia är underbar! Vi kände oss lyckliga när vi lämnade teatern. En riktig "feel good"-musikal helt enkelt! Ett plus var ju att jag och mamma kunde alla sånger redan, så det var bara att sjunga med, vilket många i publiken också gjorde!"
Nadja, Örsundsbro

"Jag och min man har varit i London många gånger. Denna gång var det första gången som vi var där med döttrarna 12 och 14 år. Vi hade tre underbara dagar, och höjdpunkten var Mamma Mia musikalen. Vi skrattade, grät och dansade och det var en upplevelse som vi bär med oss länge. Döttrarna ville genast se den en gång till (får väl bli på bio??). Efter föreställningen var jag (mamma) pinsam nog att få en autograf av en av skådespelarna som vi råkade springa på vid Leicester Square!!! En helhetsupplevelse - bra skådespelare och sångare och inte minst bra orkester. ABBA var mina barndoms idoler och det är kul att de funkar ännu!!!"
Elisabeth, Västra Frölunda

Mamma Mia! Until 1st September RecensionerMamma Mia! Until 1st September Recensioner

"A GLORIOUS EVENING OF FUN!"
Daily Mail


"AN IRRESISTIBLY ENJOYABLE HIT! SHEER HEAVEN!"
Daily Telegraph


"INFECTIOUS THEATRICAL ENTERTAINMENT!"
Financial Times


Mamma Mia! Until 1st September PressmeddelandeMamma Mia! Until 1st September Pressmeddelande

Night after night, audiences are having the time of their lives at MAMMA MIA!. Catherine Johnson’s sunny, funny story of love, laughter and friendship has been thrilling London audiences for over 10 years. More recently ...
Mamma Mia! Until 1st September Pressmeddelande Läs merLäs mer

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Prince of Wales Theatre
31 Coventry Street
London
W1D 6AS

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Thursday and Saturday 7:30pm - Friday 8:30pm

Matiné
Friday 5pm and Saturday 3pm

Bokas till
2012-09-01

Föreställningens längd:
2 hours 45 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Piccadilly Circus (Bakerloo eller Piccadilly Line). 5 minuters promenad till teatern.

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen