Made in Dagenham

Made in Dagenham

på Adelphi Theatre

Pris från 437 kr

Nu kan du se musikalversionen av den brittiska filmen "Flickorna i Dagenham" på Aldelphi Theatre i London! Boka biljetter till muskalen Made in Dagenham och upplev en solskenshistoria hämtad från verkligheten, om kvinnokamp och klasskamp! Biljetter online!

Det är 1968 och Fords bilfabrik i Dagenham är en av de största privata arbetsgivarna i Storbritannien. Utöver tusentals manliga arbetstagare finns här 187 underbetalda kvinnliga sömmerskor, som syr bilsäten till Fordbilarna i usel arbetsmiljö. 

En dag går kvinnorna ut i strejk..

Vi följer Rita O'Grady som med fackrepresentanten Albert Passingham försöker förandla fram bättre villkor för dessa kvinnor, men som snart upptäcker att det finns mer i tvisten än hon först insåg: kvinnor betalas en skrämmande andel av männens lön för samma utförda arbete. Rita vägrar att stå ut med situationen längre och leder en strejk för jämställda löner. En stor möda och politisk kamp följer som i slutändan kommer att föra fram frågan om kvinnors rättigheter runt om i världen. 

Musikalen är en solskenshistoria hämtad från verkligheten. Om att kamp lönar sig. Strejken är en klassisk seger för jämlikhet och jämställdhet.

I regi av Rupert Goold, konstnärlig ledare på Almeida Theatre och regissör till West End-succéer som American Psyco, Oliver! och Enron.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-04-09

Bokas till
2015-04-11

Föreställningens längd:
2 hours 40 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Covent Garden (Piccadilly Line), Charing Cross (Northern och Bakerloo Line), Embankment (District och Circle Line).

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen