Lazarus

Lazarus

på King's Cross Theatre (South Entrance)

Pris från 1488 kr

Lazarus, den nya musikalen av David Bowie och Enda Walsh har sin efterlängtade Londonpremiär i West End i oktober 2016.

Höjdpunkter:
- Säkra dina biljetter till denna efterlängtade musikal
- Välj dina egna platser
- Njut av David Bowies musik

Vad handlar Lazarus om?
Lazarus är inspirerad av boken ’Mannen utan ansikte’ (The Man Who Fell to Earth) av Walter Tevis. Musikalen handlar om den odödliga utomjordingen som kraschlandar på jorden och som antar rollen som den excentriska miljardären Thomas Newton. Thomas har helt tappat konceptet och dränker sin olyckliga kärlek i billig gin. Vi följer Newton under loppet av några dagar och där ankomsten av en annan förlorad själ kanske slutligen kan befria honom.

Lazarus hade sin världspremiär i New York, i ett Off-Broadway teaterprojekt, den 7 december 2015, strax innan David Bowies alltför tidiga död i cancer.

Från den ursprungliga New York produktionen ser vi Michael C Hall (Thomas Newton), Michael Esper (Valentine) och Sophia Anne Caruso (Girl).

Musikalen är producerad av Robert Fox och Jones/Tintoretto Entertainment efter överenskommelse med Tristan Baker och Oliver Royds. Lazarus innehåller nya låtar speciellt komponerade av David Bowie samt nya utgåvor av tidigare inspelade låtar som "Changes", "Absolute Beginners" och "The Man Who Sold The Earth”.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

King's Cross Theatre (South Entrance)
King’s Boulevard by Battlebridge Place
London
N1C 4UR

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-01-18

Bokas till
2017-01-18

Föreställningens längd:
2 timmar

Vägbeskrivning
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen