Kinky Boots

Kinky Boots

på Adelphi Theatre

Pris från 1201 kr

Lyckopillret och Broadway-musikalen Kinky Boots - nu i London, kommer definitivt ta ditt hjärta med storm! Denna glada musikaliska (och högklackade!) hyllning till vänskapen, med svängiga låtar av ingen mindre än Grammy- och Tonyprisade popikonen Cyndi Lauper, ger dig tron att du kan förändra världen, bara du ändrar din egen attityd! 

Höjdpunkter
- Boka biljetter till denna hjärtevärmande musikal 
- Välj dina egna platser 
- Upplev musik av popikonen Cyndi Lauper

Se flerfaldigt prisbelönade musikalen Kinky 
Musikalen är inspirerad av verkliga händelser och baseras på en bok av Harvey Fierstein. Berättelsen tar oss med från en herrskofabrik i Northampton, hela vägen till den glamorösa catwalken i Milano. Charlie Price kämpar för att leva upp till sin fars förväntningar att driva familjeföretaget Price & Sons vidare. När fabrikens framtid hänger i en skör tråd, kommer en hjälpande hand i form av den osannolika men spektakulära Lola, en fantastisk artist i behov av ett par nya robusta stilettos...

För regi och koreografi står den tvåfaldige Tony Award-vinnaren Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray). Kinky Boots har vunnit hela 6 Broadway Tony Awards, bland annat för bästa musikal, bästa musik och bästa koreografi.

Hur får jag mina biljetter?  
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 4 kundrecensioner
Över förväntan!

Rolig och rapp föreställning som framkallade många skratt!

Katrin, Stockholm
ONS, 17 AUG 2016
5.0
Över förväntan!

Rolig och rapp föreställning som framkallade många skratt!

Katrin, Stockholm
ONS, 17 AUG 2016
5.0
Färgglad show med viktigt budskap!

Vi visste inte vad vi skulle vänta oss men detta är en lättsam och humoristisk show med ett nog så viktigt budskap! Imponerande artister som sprider glädje med sin färgsprakande uppvisning! Vi är riktigt nöjda! Bokningen via londonmusikaler.se fungerade som alltid perfekt!

Hannah
MÅN, 13 JUN 2016
5.0
Bästa musikalen på länge. Bra musik, handling, scenografi och kläder (boots). Många skratt och härlig känsla. Gick därifrån helnöjd.

Ingrid, Stockholm
ONS, 25 NOV 2015
5.0

Kinky Boots RecensionerKinky Boots Recensioner

"An absolute hoot of a show - total box office family entertainment"
The Times


 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 4 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Föreställningsinfo

Bokas från
2018-12-21

Bokas till
2019-01-12

Föreställningens längd:
2 h 25 min

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Covent Garden (Piccadilly Line), Charing Cross (Northern och Bakerloo Line), Embankment (District och Circle Line).

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen