Footloose

Footloose

på Peacock Theatre

Pris från 349 kr

Footloose, the musical, har återvänt till London, bättre än någonsin tidigare! Det blir fullt ös när ridån går upp till denna explosiva 1980-tals rock’n’roll musikal!

Höjdpunkter:
- Musikal baserad på den klassiska filmen Footloose
- Välj dina egna platser i salongen
- Lyssna till klassiska 80-talshits
- Njut av levande musik på scenen

Footloose är tillbaka i London, hetare än någonsin
Stadskillen Ren tycker att livet är illa nog som det är, när han tvingas flytta till en lantlig avkrok i Amerika. Hela hans värld tvärstannar när han anländer till Bomont, där han upptäcker att dans och rockmusik är förbjudna. Ren tar snart saken i egna händer och får helvetet att bryta ut och hela staden på fötter.

Musikalen är baserad på succéfilmen som tog världen med storm på 1980-talet. Footloose sprakar av både humor och själsligt djup, med Storbritanniens största musikaliska talanger.

Med banbrytande modern koreografi får du njuta av klassiska 80-tals hits som Holding Out for a Hero, Almost Paradise, Let's Hear It For The Boy och självklart titelsången Footloose.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett/voucher direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Peacock Theatre
Portugal Street
London
WC2A 2HT

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-09-27

Bokas till
2017-09-30

Föreställningens längd:
1 timme 50 minuter

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Holborn (Central/Piccadilly Lines) eller Temple (District/Circle Lines). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen