Disney On Ice - Dare to Dream: O2 Arena

Disney On Ice - Dare to Dream: O2 Arena

på The O2 Arena

Pris från 311 kr

Disney On Ice presenterar Utmaning att drömma på O2 Arena i London. Boka dina biljetter till Disney On Ice i London här!

Klassiskt möter modernt i Disney On Ice där Våga drömma presenteras. Följ med dina favorit Disney Prinsessor i 75 års firande av Disney Princess berättelser, däribland två moderna prinsessor, Rapunzel och Tiana, den alltid eleganta Askungen, och prinsessan som startade det hela, Snövit.

Res till den förtrollade skogen med Snövit och de sju dvärgarna där Snövit flyr från den onda drottningen i hennes sökande efter sin enda sanna kärlek. Fantasifulla drömmar som blir verklighet när Askungen möter drömprinsen och hennes fot sedan passar perfekt i glasskon. Det är en fin musikalisk resa som även hyllar berättelser som Prinsessan och grodan med prinsessan Tiana och prins Naveen.

Alla dina favorit prinsessor uppsluter i slutskedet i en spektakulär final. Det blir en upplevelse för livet så kom och upplev skönhet! Låt Disney on Ice gnistra och ta dig med till drömmarnas land ett tag.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Föreställningsinfo

Bokas från
2014-01-03

Bokas till
2014-01-05

Föreställningens längd:
2 hours

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: North Greenwich (Jubilee Line)

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen