Come From Away

Come From Away

på Phoenix Theatre

Pris från 260 kr

Upplev den fantastiska historien om en liten stad som välkomnade världen. Efter utsålda och hyllade föreställningar på Broadway och runt om i USA och i Kanada, är musikalen Come From Away redo för sin brittiska premiär på Londons Phoenix Theatre, den 30 januari 2019.

Höjdpunkter:
- Se Come From Away, i London
- Upplev en rörande & fängslande musikal
- Välj dina egna platser

Come From Away
Denna varmhjärtade och glädjefyllda nya musikal berättar den sanna historien om de 7000 flypassagere, från hela världen, som blev strandsatta i Kanada efter händelserna den 11 september 2011 och hur människorna i det lilla samhället i Newfoundland välkomnade alla dessa ”människor långtbortifrån” in i sina liv.

Medan osäkerhet växer till tillit och musik spelas långt in på natten, växer tacksamhet till vänskap och dess berättelser blir en hyllning till hopp, medkänsla och sammanhållning.

Musikalen Come From Away har vunnit en Tony Award för "Bästa Regi”. Christophers Ashleys produktion ger publiken en färgstark och annorlunda laguppställning av skådespelare som berikar föreställningen. Manus av Tony- och Grammynominerade författarna Irene Sankoff och David Hein.

Hur får jag mina biljetter?
Omedelbart efter att beställningen är klar skickas din e-biljett till din e-postadress, det ät bara att skriva ut den och ta med till teatern.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Föreställningsinfo

Bokas från
2019-01-30

Bokas till
2019-05-25

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly/Northern Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen